Kdokoliv, kdo si opravdu udělá domácí úkol a prostuduje si kořeny zeleného hnutí, tak se brzy ocitne zpět v nacistickém Německu. Tohle je závěr, k němuž už dospělo mnoho nezávislých badatelů. Ten pocit intelektuální nadřazenosti, neomylnosti, fanatická netolerance k jiným názorům, co vás přesvědčí, že víte, co je nejlepší i pro všechny ostatní, je tou jejich společnou nití. Poslední je o tomto chmurném vztahu článek v Jerusalem Post nadepsaný: Nacistické kořeny Zeleného hnutí – napsal BENJAMIN WEINTHAL.


Jak akademické, tak žurnalistické výzkumy v posledních pěti letech ukazují na klíčovou roli nacistických osobností při zakládání a rozvoji této strany. (…)

Poté, co byly loni odhaleny silné podobnosti mezi německou neo-nacistickou stranou NPD ve státním parlamentu za označování izraelských produktů se spolkovou iniciativou strany Zelených o uvalení podobného systému na izraelské zboží, poukázali kritici na to, že „Hnědí“ – barva symbolizující nacismus – tvoří kořeny strany Zelených v rámci úsilí vysvětlit tohle represivní opatření proti židovským podnikům.

„Blut und Boden“ (Krev a půda) oslavuje vztah lidí k zemi, kterou obývají a obdělávají, a přisuzuje vysokou hodnotu venkovskému životu. Zdroj obrázku: German Bundesarchiv

Populární pro-izraelská webová stránka Lizas Welt minulý měsíc tweetnula „Není jisté, že by Zelení měli něco proti nacistům. Oni od nich občas opisují.“

To by pro nikoho nemělo být překvapením, jelikož Zelení jsou notoricky známí svým bludem nesmírné nadřazenosti, bohorovné arogance a svou vírou, že oni jsou těmi, kdo by měl řídit svět. Wall Street Journal jednou všímajíc si tohoto snobského, bohorovného postoje napsal komentář nadepsaný: „ Zelení nadlidé.“

To jen pro začátek. Ten jev je nepopiratelný. Zelení samozřejmě těmi nejsilnějšími slovy popřou, že by měli něco s nacismem společného – ale činy mluví hlasitěji než slova. Celý svět si toho už začíná všímat.

Samozřejmě, že existuje spousta dobrých Zelených, kteří nemají jiné, než ty nejlepší úmysly. Ty požádejme, aby se na okamžik zamysleli a prošli si ty praštěné kroky, co prováděli. Podívejte se např. na data o globálních teplotách za posledních 15 let. Vítejte!

Připomínám dnes odkazy na video 10:10 No Pressure, jako na další ukázku.

Ten proslulý film o záchraně planety před globálním oteplováním plně v zeleném duchu: