Poslanci varováni: zablokujte zákon o referendu a bude to pro vás „smyčka kolem krku“ … Politici, kteří zkusí zablokovat novou legislativu, aby zajistili, že nedojde k žádnému referendu o britském členství v EU, si svou akcí uváží „smyčku kolem krku“, varoval dnes konzervativní poslanec stojící za navrhovaným zákonem. – UK Telegraph Dominantní sociální téma: Netřeba žádné debaty. Otázka členství v unii je už vyřešena. Analýza volného trhu: Toto je překvapující vývoj a takový, že jsme si mysleli, že ho vyvolá UKIP, kvazi-liberální britská strana, která rychle roste. Teď to vypadá, jako kdyby ti už dlouho trpící Britové nakonec mohli říci, zda chtějí, aby se jim vládlo z Bruselu, nebo ne.


Vítězství UKIP vypadá, že cynické vedení Toryů dohnalo k takové panice, že takovéto referendum zajistí. To bylo pro nás těžko uvěřitelné.

Pokud současná vláda vedená charisma postrádajícím Davidem Cameronem uspořádá referendum – údajně proto, že alternativou je odtržení jejich konzervativního vedení směrem k UKIP – tak to bude definitivní porážka Západního globalistického a internacionalistického bankovního establišmentu.

Pokud víme, od EU stejně jako od jiných takových „unií“ se očekává, že budou jen přechodným stadiem k ještě větším uniím. A tudíž pokud se Británie odtrhne, ta by mohl přijít pokyn, aby se z těchto pánů vycouvalo – takovýto ústup by byl podle našeho pokorného názoru dost udivující.

To by dále zdůraznilo sílu našeho paradigmatu, co se týče toho, co nazýváme Internetovou reformací. Z našeho pohledu je to volný tok informací o sociopolitických a ekonomických otázkách, co práci globalistů do velké míry ztěžuje.

Je už těžší než kdykoliv před tím manipulovat různými způsoby masy tím, co nazýváme dominantními sociálními tématy. Mezi tím je snadnější pro malou hlasitou menšinu, která si v dané společnosti přeje svobodu, aby vyvolala podstatný tlak, který by mohl vést ke změnám.

Už jsme viděli zavírání různých uhlíkových burz, od kterých se čekalo, že se na nich bude obchodovat s uhlíkovými povolenkami, aby se ulehčilo globálnímu oteplování. A i samotná mainstreamová média se dostala pod nesmírný tlak Internetu a alternativních médií.

Mnohé z toho, co bývalo skryto, se teď dostává na světlo, i co se týče různých manipulací ve 20. století, zvláště ohledně ekonomiky a růstu centrálního bankovnictví. Centrální banky čelí útokům jako nikdy před tím.

A teď tu snad bude i skutečné referendum týkající se EU. Zde je z toho více:

[quote align="center" color="#999999"]

Konzervativní poslanec James Wharton říká, že přednese poslanecký návrh zákona o referendu o EU poté, co se dostal na vrchol v hlasování mezi poslanci. V článku pro Telegraph.co.uk James Wharton říká, že věří, že je „na pokraji úžasného vítězství“, protože získal soukromé sliby podpory i od labouristických a liberálně-demokratických poslanců. Rovněž naléhal na konzervativní přívržence referenda, aby neusilovali o doplňky k této legislativě, až se o ní bude příští měsíc v Dolní sněmovně debatovat.

Pan Wharton se pokusí přednést soukromý návrh zákona, který uzákoní slib Davida Camerona, že uspořádá referendum o vstupu či výstupu do roku 2018. V tomto neobvyklém kroku se zákonu dostane podpory i od ministerského předsedy, který nařídil konzervativním poslancům, aby historickou legislativu pana Whartona podpořili. Bude se o tom debatovat v pátek 5. července. Konzervativci nemohou toto opatření přednést formálně jako součást vládní legislativy, protože to zablokoval Nick Clegg, proto vedoucí Toryové spoléhají na mladého řadového poslance pana Whartona.

V dnešním článku nicméně pan Wharton naléhá na poslance z dalších stran, aby podpořili opatření vedoucí k referendu – a tvrdí, že věří, že je na pokraji „úžasného vítězství.“ Říká: „Parlamentní aritmetika naznačuje, že aby to prošlo, bude to boj – konec konců, Konzervativci nemají většinu. Ale vypadá to, že mám náznaky, že bychom mohli být na pokraji úžasného vítězství. „Všechno, co k tomu potřebujeme, je, aby to podpořilo pár poslanců z dalších stran. Někteří už naznačili, že podpoří.

Spuštění Skupiny za referendum u nových Labouristů znamená ještě větší tlak na labouristické poslance, aby se k tomu přidali. To pohne mým zákonem o krok blíž k realizaci.“ Labourističtí předáci naléhali na využití různých parlamentních mechanismů, aby se ta legislativa zablokovala – což by tomu poskytlo jen omezenou dobu na prodiskutování v Dolní sněmovně, protože to je oficiálně vládní záležitost. Ovšem, jak říká pan Wharton: „Existuje řada mechanismů, které mají jejich oponenti k dispozici, kterých by mohli využít pozdržení tohoto pokroku. Říkám jim: udělejte to, když se vám chce, nemyslete si ale, že vám na to dáme zapomenout. Pokud chcete jít do příštích voleb s takovýmhle šrámem v osobní historii, tak si ho udělejte. Protože věřte mi, tahle opozice k referendu vám pověsí smyčku kolem krku.“[/quote]

To zní významně. Po desítky let britský establišment předstíral, že to, co v EU probíhá, je pouhý růst obchodní unie. Ve skutečnosti však to nebylo nic takového. Eurokraté vždy chtěli vytvořit říši s plnocennou měnou, armádou, justičním systémem atd.

Arogance těch, kdo si myslí, že by mohli vzít kmeny, jejichž pokrevní linii lze částečně stopovat až k velké Keltské civilizaci, či až 10 000 let do dávnověku, a splácat je dohromady do jediné komunity během pár desetiletí je zarážející. Tyto starobylé kultury a směnné peněžní materiály neudělají nic, aby si poničily širší sdílené dědictví předků.

EU nejspíš nevydrží, přinejmenším ne ve své současné podobě o nic více než euro. Referendum, pokud k němu dojde, bude významným umíráčkem určitého druhu internacionalismu a skutečným milníkem konce éry.

Bude to jeden z nejdůležitějších vývojových momentů počátku 21. století, určitě pokud budou Britové hlasovat proti účasti v EU, což jak to vypadá, budou. A dojde-li k takovému hlasování, pochybujeme, že se od Britů bude požadovat, aby hlasovali znovu – dokud „to neudělají správně.“

Závěr: Ti v Bruselu a v City of London se budou muset vyrovnat s hroucením svých plánů. Máme-li pravdu, bude to v 21. století čím dál víc a víc běžný jev, jelikož něco z toho temna se projasní.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: thedailybell.com