Bývalý pilot a spisovatel Phillip Marshall, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září zorganizovala vláda USA a Saúdské Arábie byl nalezen mrtev v jeho domě ve městě Murphys, společně s jeho synem, dcerou a psem. K jeho dílům patří román "Lakefront airport," z roku 2003", Falešná vlajka 911: Jak Bush, Cheney a Saudové vytvořili svět po 11. září (False Flag 911: How Bush, Cheney and the Saudis Created the Post-911 World 2008)" a " Big Bamboozle: 9/11 a válka proti teroru (Big Bamboozle: 9/11 and war on terror 2012)", v níž se domníval, že to nebyla al-Káidaa, ale vlády USA a Saúdské Arábie, kteří zorganizovali teroristické útoky z 11. září na Spojené státy.


Přátelé dětí Phillipa Marshala, objevili tuto nepříjemnou scénu 2.2.2013, když je šli navštívit, jelikož o sobě delší dobu nedávali vědět. Šerif kraje Calaveras uvedl, že obě děti, stejně jako jejich pes, byli střeleni pistolí do hlavy.

Marshallova manželka v době střelby byla na cestách v zahraničí. Možný motiv pro střelbu nebyl stanoven, ale policejní zprávy poukazují na důkaz, že to byla sebevražda.

Biografie autora knih z Amazon.com:

[quote align="center" color="#999999"]Philip Marshall, vojenský veterán, letecký kapitán a bývalý vládní pilot se smlouvou pro "zvláštní činnosti", je autorem tří knih o Top tajnostech USA, konkrétně o skupině organizovaného zločinu v horní vrstvě amerických tajných služeb, politiky, armády a ekonomiky v USA. Jeho kariéru začal v roce 1980 jako kapitán Learjet(výzvědné letadlo a pašování drog z Mexika Drug Enforcement-DEA) které sledovalo Pablo Escobara, který pracoval pro CIA a tajně vyzbrojoval Contras v Nikaragui. Marshall studoval a psal 30-let o této organizované skupině, k jejichž top dveřím vedou na Wall Street, k mediálním magnátů, a k jejich dobře financovaných politikům. Marshall je přední letecký expert na útoky 11. září. The Big Bamboozle (2012) je jeho druhé dílo a zaměřovalo se na letecký výcvik a přípravu únosců z 11. září, která následovala po jeho první knize na téma falešné vlajky z 11. září v roce 2008. Jeho první kniha, Lakefront Airport (2003) byl román který vyšel na základě jeho zkušeností jako pilota pro vládní zakázku během operace Iran-Contras. Philip Marshall začal 20-letou kariéru jako pilot letecké linky v roce 1985, létál nejprve pro Eastern Airlines a pak s United. Byl držitelem leteckých licenců kapitána na Boeing 727, 737, 747, 757 a 767. Narodil se a vyrůstal v New Orleans, Marshall, zemřel v Kalifornii.[/quote]

Zdroj: dcxposed.com