Plán Fedu na krach ekonomiky a vytvoření prostoru pro světovou vládu a autoritářskou globalistickou ekonomiku doprovázenou systémem kontroly policejního státu bude vyžadovat dostatečně silné předpoklady – a těmito předpoklady by docela dobře mohla být nová válka na Korejském poloostrově. Až dosud by se mělo vyjasnit, že tzv. kvantitativní uvolňování Federálních rezerv – banksterské zkratkové slovo pro napumpování nadekretovaných dolarů do zmanipulovaných finančních trhů k nákupům dluhopisů, pokladničních poukázek atd. – vytváří jen obrovskou bublinu finančních aktiv, která brzy …praskne, až nám z toho zalehnou uši.


Kdybyste se rádi dopídili k tomu, co politika Federálních rezerv nakonec znamená, přečtěte si článek Davida Stockmana vydaný minulou neděli v New York Times.

Ty hrací penízky podvrhované Fedem „uvázly odchycené v kaňonech Wall Streetu, kde nafukují zase další neudržitelnou bublinu,“ píše Stockman. A až ta bublina na Wall Streetu „praskne, tak výkupů z dluhů podobné jako ty, kterých se v roce 2008 dostalo bankám, už nepřijde. Amerika místo toho klesne do éry zbídačování až na samé dno a ničivý politický konflikt udusí i ty dnešní slaboučké zbytky ekonomického růstu.“

Ekonomické deprese jsou vysoce popisované záležitosti a banksteři jich využívají k iniciaci velkých válek – nejen, protože války jsou pro vojensko-průmyslové komplexy pozoruhodně ziskové, ale protože slouží i jako ideální nástroj ke konsolidaci bohatství a k zařízení výprodejů ve frcu, které po nich proběhnou. Velké války se rovněž zneužívají k vnucení disciplíny masám. Poskytuje to záminku pro plebs, aby přijal trudnou chudobu a poslušnost.

II. světová válka přišla po Velké depresi – přímo způsobené Fedem, jak přiznal i Ben. I komunismus byl vytvořen jako franšíza Wall Streetu, jak zadokumentoval Antony C. Sutton. Arciglobalistický vůdce David Rockefeller chválil bezohlednou efektivitu v Číně pod super-masovým vrahem Maem.