Jak si Syrský lid prostřednictvím Hillary Clinton autenticky a legitimně tuto novou spontánně revoluční Syrskou opoziční radu v luxusním hotelu Doha v Kataru vytvořil česky ZDE. Kolikrát jsme už od samého počátku současné syrské krize varovali a opět varujeme, že tohle není spontánní lidové povstání utlačovaného lidu proti utlačovatelskému režimu, jak s NATO spřažená mainstreamová média vnucují našim představám. Nikdy to nemůže být povstání veřejnosti, když někteří dostávají zbraně a peníze od nepřátel státu, aby útočili na své vlastní lidi, ať je to pod pláštíkem čehokoliv, jako ti, co s nimi spolupracovali v Libyi, a teď to zkouší opsat v Sýrii: ‚diktátor zabíjející své vlastní lidi,‘ což tu logicky nesedí.

Projděte si tento náš blog a podívejte se na články zdůrazňující existenci Al-Káidy a jejích otisků ve všech těch útocích po celé zemi a teď tu došlo k obviňování tohoto státu z ovlivňování těchto teroristů, protože se odmítli sami rozpustit.

Pokud vám ‚demokratizace‘ Somálska, Afghánistánu, Iráku, Libye aj. nedává žádný náznak toho, co se děje v Sýrii, pak to přestaňte číst a přepněte si na FoxNews či jakýkoliv jiný vám známý mainstreamový kanál.

Když se shromáždila koalice 14 teroristických skupin Al-Káidy plus ještě jiných a vydala prohlášení přísahající, že zřídí islamistický stát a odsuzující ten ‚vilný americký způsob života, který na ně zkouší uvalit‘ prostřednictvím té nové koalice opozičních figurek v exilu, kterou vytvořili v Kataru, tak víte, že dolary z vašich daní šly na financování i vašeho vlastního nepřítele.

Divil bych se, kdyby vám vaše mainstreamová média ukázala následující videoklip, který to správně oznamuje a popisuje, ten je s anglickými titulky, pokud je nevidíte klepněte na CC a pak už jen použijte svůj notebook či stolní počítač:

Některé ze stránek se zprávami v arabštině se o něm zmínily, mnohé aniž by se zabývaly tím, že to definitivně podrývá tu hlavní propagandistickou lež, že tzv. Svobodná syrská armáda zformovaná v Turecku, hostující v Turecku, financovaná Tureckem, sponzorovaná Tureckem a zásobovaná zbraněmi z Turecka, je jen skupina dezertérů ze Syrské arabské armády, tj. národní armády Sýrie, o níž se předpokládá, že by měla být sekulární armádou pocházející ze sekulárního státu, a jen pro doplnění, kdybyste to snad ještě nevěděli, Turecko je jedním z hlavních členů NATO vedeného USA.

Podívejte se na předchozí článek nadepsaný Teroristé z FSA vás v USA zreformují, jen abyste získali další náhled na tyto skupiny bojovníků známé ve vašich mainstremových médiích jako ‚bojovníci za svobodu‘ či ‚rebelové‘ a náš článek Syřané zbožňují svou Syrskou arabskou armádu, abyste porozuměli, odkud ta myšlenka o Svobodné armádě pochází.

Vždyť kdo jiný by prováděl sebevražedné útoky a odpaloval auta na sídlištích a ve veřejných budovách a zařízeních, útočil na policejní stanice a armádní základny? Kdo by prováděl masakry proti celému sousedstvu? Kdo by znesvěcoval kostely, mešity, unášel žurnalisty, zabíjel herce, odpaloval bomby na veřejných náměstích při průchodu školních dětív součinnosti s radikálními islamistickým džihádisty spolu se sbírkou zahraničních žoldáků? Můžete si odpovědět.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: democratic-syria.com

]]>