Žena, která se dala na extrémní piercing, zašla v mrzačení svého těla ještě dále, a jak by někdo mohl říci, zabloudila do hájemství duševní nemoci, jelikož si uřízla malíček, neboť si myslí, že tak bude vypadat roztomile. Tato žena si myslela, že bude vypadat tak roztomile, že si toužila z uřízlého malíčku udělat přívěsek. Šílenost snah přilákat pozornost už oficiálně nemá žádné hranice:


Reynolds řekla, že za ten rok už zapomněla, že má prst v mrazáku, až pak jí došlo, že ho nechtěla promarnit, a tak se rozhodla přeměnit ho na přívěsek, který bude moci nosit. Reynolds, která je z Essexu ve Velké Británii, řekla, že si ten přívěsek udělala na narozeniny svého Wigglese (vrtíčka) a uchýlila se i k tvrzení, že ten přívěsek se stal její nejoblíbenější věcí k nošení ve volném čase.
Je spousta lidí, kterým bude dělat těžkosti pochopit, jakého uspokojení Reynolds dosáhla, když si ufikla svůj zcela zdravý malíček a udělala z něj přívěsek. Ještě obtížnější je pochopit důvody k tomu, aby si dávala na pahýl maličké kloboučky z hraček.

Reynolds řekla, že považovala svůj prstík za roztomilý, a tak si nemohla pomoc a pořád na to myslela, až se jej rozhodla uříznout. Uchýlila se k tvrzení, že si se svým přítelem zrovna dávala tichou večeři, když se rozhodla, že nastal čas, uříznout si prst. Reynolds řekla, že ten prst nejdříve omráčila, aby znecitlivěl. Její rodina nechápe, proč se zmrzačila, ale její partner má pro to daleko větší pochopení.