Dvojice, která přežila střelbu v Las Vegas, zahynula při tragické automobilové havárii. Oddaný manželský pár, který přežil ničivou střelbu v Las Vegas počátkem měsíce, teď zahynul půl míle od svého domu při tragické automobilové havárii. …


Tento pár se v onen osudný den účastnil skupinového tance a zpěvu s performerem country hudby Jasonem Aldeanem na hudebním festivalu Harvest Musik na Route 91, když uslyšeli střelbu. Nejdříve si mysleli, že to bouchá ohňostroj, ale Dennisovi Carverovi rychle došlo, že se po nich střílí, tak se okamžitě postavil, aby chránil svou manželku.

„Právě taková byla jejich vzájemná láska,“ řekla Brooke Carver, nejstarší dcera tohoto páru, „jejich láska byla nesobecká.“ Během třetí nebo čtvrté dávky té palby se ten pár zdvihl, chytl se za ruce a prchali o život. Podařilo se jim dostat se z dějiště smrti bez újmy.

Dva dny po této nejsmrtonosnější masové střelbě v historii Spojených států, po které zůstalo padesát osm lidí mrtvých, a více než pět set zraněných, se tento pár vrátil domů do Roverside County v Kalifornii. Podle jejich dcery byli zavaleni voláním těch, co jim přáli k tomu štěstí, že ten hrozný incident přežili.

To traumatizující běsnění, které tento pár prožil, katalyzovalo změnu v jejich životech, řekla Brooke, a vypadali, jako by dostali novou licenci k životu. „Poslední dva týdny života opravdu prožívali život každým momentem,“ řekla.

Brooke si vzpomíná na dojemný okamžik tři dny po střelbě, kdy si telefonovala s otcem, a ten se jí zeptal, zda by matce měl přinést růže nebo něco jiného. Nebyla žádná zvláštní příležitost, jen prostě chtěl své ženě dát něco, po čem se i přes ten hrozný zážitek usměje.“ Mohla bych odpřisáhnout, že v těch dvou týdnech byli do sebe zamilovaní více než v posledních 20 letech,“ řekla Brooke.

Avšak to krátké období štěstí a optimismu bylo tragicky uťato. V noci 16. října nejmladší dcera tohoto páru Madison řekla, že byla doma a venku uslyšela hlasité bouchnutí. Vyběhla hned na ulici a zaběhla za roh, aby zjistila, co se děje, až s hrůzou došla k místu, kde bylo auto jejích rodičů zcela pohlcené plameny. Hasiči krajského požárního útvaru Revierside dorazili na scénu, aby strávili skoro hodinu bojem s plameny. Oba byli na místě prohlášeni za mrtvé.

Brooke říká, že si bude navždy cenit těch dvou posledních týdnů života svých rodičů, kdy byli oba tak šťastní a prodchnutí novým smyslem a účelem života a radosti z něj. „Bylo nám dáno, dostat z nich malý střípek jejich štěstí, k němuž by nikdy nedošlo, když se to před jejich smrtí nestalo.“ Brook svého otce popisuje jako silného a nezávislého muže, který vždy kladl na první místo svou rodinu a na svou matku jako na štědrou a skromnou ženu, která si velice užívala i těch nejmenších věciček života.

Lorraine s Dennisem byli spolu dvaadvacet let, ale čekali, dokud jejich dcery nebudou dost staré, aby se s nimi zúčastnily svatby, než se samy vdají, aby s nimi sdílely tuto mimořádnou příležitost. Sňatek uzavřeli 9. srpna 2010 v Little White Chapel v Las Vegas se svými dvěma dcerami jako svědky. „Vždy to bylo jen pro nás,“ řekla Brooke. „Nikdy jsme nebyly osamělé, protože nás tolik milovali. Byli vždy tak šťastní a plní života.“

Ztráta jejich rodičů musí být pro tyto dvě mladé ženy hrozná, ale zvládly to neuvěřitelně dobře. „Našly jsme trochu uklidnění v tom, že víme, že naši rodiče prostě jeden druhého tolik milovali, že museli odejít ve stejném okamžiku,“ řekla Madison. „Nemohli by žít jeden bez druhého.“

Zdroj: ds.tv