Jaké jsou šance? To by měla být otázka, kterou bychom si měli vždy položit, když jde o podezření z útoku pod falešnou vlajkou. Jaké jsou šance, že všichni „radikální islamističtí teroristé“ všude zahodí pas nebo občanku? (Podívejte se na článek od Michela Chossudovského Barcelona, Machester, Berlín, Paříž, Nice, Londýn, New York a ty průkazky, které byly vždy po teroristických útocích nalezeny.)

Jaké jsou šance, že ten samý fotograf s vazbami na Mossad se zrovna objeví na takových místech, že nafilmuje a publikuje dva teroristické útoky za necelý týden? Jaké jsou šance, že…? Mohl bych pokračovat pořád s dalšími a dalšími a už často jsem to dělal, ale asi vám už došlo, o co mi jde.

Střelba v Las Vegas stejně jako spousta těch „událostí spojených s ISIS“ také na první pohled vypadá, že se nějak vymyká pravděpodobnosti.

 

Tady jako by byly výstřely ze dvou hlavní? Toto je obrázek od bývalého vojenského vynašeče Scotta Bennetta, bohužel, ale to video, ze kterého sejmul tuto obrazovku, která ukazuje výstřely ze dvou hlavní, bylo už z YouTube odstraněno.

Jaká je šance, že taková ohromující smrtonosná střelba je prací jediného chlapa – toho příslovečného „osamělého střelce“, který byl nakonec pohodlně zabit? Když je nějaká událost „poněkud moc smrtonosná“ na to, aby ji fakt udělal určený trouba, tak je to nejspíš falešná vlajka. K příkladům patří: Bomba v OKC byla poněkud velká a příliš smrtonosná na to, aby to byla bombička z hnojiva v dodávce; ty ohromné exploze, které rozmetaly věže Světového obchodního centra na tříšť, byly příliš obrovské a ničivé, aby to mohl způsobit požár v kanceláři; střelba v Orlandu byla podle bývalého experta CIA Roberta Steela příliš smrtonosná, aby ji udělal Omar Mateen, atd.

Robert David Steel mi právě poslal e-mail: „Chtěl bych říci, že se velice přikláním na podporu toho, že střelba v Las Vegas bylo falešnou vlajkou. Stejně jako v Orlandu, ta čísla jsou přehnaná.“

  • Jaké jsou šance, že chlap s žádným politickým ukotvením, bez jakýchkoliv psychických problémů, bez jakékoliv historie, že by byť i dostal pokutu za špatné parkování, a bez skutečného zájmu o střelné zbraně, bez nějakého pokročilejšího výcviku se střelnými zbraněmi (přinejmenším podle členů rodiny) bude ochoten a schopen spustit něco takového?
  • Jaká je šance, že všichni ti svědkové, kteří to popisovali, jako pod palbou několika střelců, by se mýlili?
  • Jaká je šance, že Domácí bezpečnost zrovna předtím v Nevadě byla v rámci přípravy plánu z loňského listopadu, s nímž ale začali až hrozně nedávno, že si budou hrát na události, k nimž právě došlo, že by čirá shoda okolnosti?

 

Celý rok DHS chystala v Las Vegas teroristické cvičení k prozkoumání problému „příliš mnoha obětí, které přetíží systém.“

Jaké jsou šance, že ta dávková palba, co je slyšet na videu níže a na dalších záznamech pochází od jednoho chlapa, co střílí poloautomatickou (nikoliv plně automatickou) zbraní? A kdo znovu zapnul světla v hledišti, aby střelci mohli lépe vidět na cíle?!