Už od vzniku Ameriky se táhnou doklady o tom, že evropští bankéři usilují o sražení Ameriky na kolena a její návrat pod Anglickou korunu, která se už před staletími stala klíčovým politickým vazalem Osmi rodin, které vlastní většinový podíl v každé z privátních centrálních bank světa – Rothschildů, Rockefellerů, Kuhn Loebů, Goldman Sachsů, Warburgů, Lazardů a Israel Moses Seifů. Mnozí američtí prezidenti varovali před těmi intrikánskými kabalami, včetně George Washingtona, Thomase Jeffersona, Johna Adamse, Johna Quincy Adamse a dále Andrew Jackson, Abraham Lincoln a John F. Kennedy. Ti dva posledně uvedení byli zavražděni za to, že zkusili znárodnit Federální rezervy přes vydávání veřejných peněz v podobě měny ministerstva financí.

Jak jsem uvedl ve své knize Velcí olejáři a jejich bankéři… a v dalších, těch Osm rodin vlastní 52% newyorské Federální rezervní banky, zdaleka nejmocnější z bank Fedu. Jejich vlastnictví je skrývá pod jmény JP Morgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs a Morgan Stanley.

Přeháním snad, když tvrdím, že je to Osm rodin? No, ano, ve skutečnosti jsou tito oligarchové natolik prokřížení, že dnes už jsou ze všech praktických důvodů už jen jednou rodinou, z níž jsou nejmocnější Rothschildové. Jen jejich samotné čisté bohatství se odhaduje dost přes 100 bilionů (tisíc miliard) dolarů.

Tito lidé, jejichž posledním ospravedlněním pro to, aby nad námi panovali, je to, že jsou potomky samotného Ježíše Krista, jsou ze zjevných důvodů kontrarevolucionáři. V jejich kolektivní nejspíš zabedněné mysli, neexistuje žádná dobrá revoluce. Demokracie, ta je v klatbě.  Vláda je cosi, co jenom stojí v cestě. Je nutno ji diskreditovat a koupit. Americká revoluce tenhle kmen prokříženců opravdu rozběsnila. A v Kanadě, Austrálii a na Novém Zélandě se Anglická koruna pořád drží panování přes generálního guvernéra. I většina evropských zemí si tehdy podržela své monarchie. V Americe jsme měli revoluci, demokracii a vládu.

Středověké kořeny zášti k Americké revoluci začínají představou, že „vláda je kořenem všeho zla.“ Tenhle proud myšlení prosazuje televize Fox News ve společném vlastnictví Saúdů a Izraelců. Tyto národy nejsou ani „islamistické“ ani „židovské“. Jsou to fronty Anglické koruny a Rothschildů. Dobře placené přisluhovačské vedení Republikánské strany tuhle protivládní agendu protlačuje, zatímco jejich idiokracie nesprávně označovaná za Tea Party tu monarchistickou argumentaci dotáhla až do fašistického extrému.

Klíčovou v této likvidaci revoluce je ta zásadní událost 9/11 – kterou zneužil tuzemský bratranec Windsorké rodiny George Bush Jr., aby s ní rozbil naši Listinu práv, zbankrotoval náš národ a zničil v celém světě naše image přes ropu uchvacující, narkotiky stimulované a k dodavatelům přívětivé války. V těch týdnech před 9/11 hlásily týdenní finanční svodky Baronů, že Deutsche Bank nakoupila ohromné opce American & United Airlines a zajišťovacího giganta pojistek WTC Munich RE, švýcarské RE a francouzské Axa (se sázkou, že tyhle akcie spadnou).

Deutsche Bank, historicky vlastněná nacisty financující rodinou Warburgů, koupila v roce 1999 Banker‘s Trust, čímž se stala největší světovou bankou s 882 miliardami dolarů aktiv. Bankers Trust, jak naznačuje už jeho jméno, býval úložištěm těch Osmi US rodin a je to ten největší držitel akcií Čtyřech jezdců – Exxon Mobil, Chevron Texaco, BP Amoco a Royal Dutch/Shell – kteří si později urvali irácko-afghánistánskou ropnou bonanzu.

V roce 2001 Bankovní komise senátora Carl Levina poukázala na Banker’s Trust jako na hlavního hráče při praní peněz z drog. 28. srpna, jen dva týdny před 9.11, přiznal ředitel Deutsche Bank Kevin Ingram vinu při praní peněz z pašování heroinu a režírování prodejů zbraní stranám v Pákistánu a Afghánistánu. 15. června 2001 článek z New York Post uvedl, že pravděpodobným nákupčím byl Usáma bin Ládin. Kevin Ingram je blízkým přítelem Clintonova ministra financí a člověka zevnitř Goldman Sachs Roberta Rubina, který je teď ve správní radě Citigroup. Ingram pracoval jak pro Goldman Sachs, tak pro Lehman Brother.

Banker’s Trust v roce 1997 koupil rychle rostoucí investiční banku Alexe Browna, než ty dvě fúzovaly do Deutsche Bank. Alex Brown má své jméno od zakladatele A. B. „Buzzy“ Krongarda, který tam sloužil jako předseda až do vykoupení Banker’s Trust v roce 1997. Krongard je dnes ovšem 3. mužem v CIA. 15. září, čtyři dny po 11.9, hlásil New York Times, že předseda Deutsche Bank pro globální privátní bankovnictví Mayo Shattuck III. náhle rezignoval.

Jak Mohammed Atta, tak dva další z údajných únosců měli konta u Deutsche Bank v hamburském ústředí. Existují i zprávy, že i rodina bin Ládina měla velké sázky v Deutsche Bank zřízené za pomoci finančního poradce Carlyle Group George Bushe Sr. Bin Ládin měl i 2 miliony dolarů investovaných do Carlye Group. Ta měla velké vsázky do Microsoft a Boeingu a prováděla ohromné obchody se Citigroup, GE, Merrill Lynch, Goldman Sachs a Fremnot Group (nedávno překroucené na Bechtel). Během dvaceti dnů po 11/9 Deutsche Bank k sobě přetáhla (v podstatě umlčela) vedoucího vyšetřovatele SEC Richarda Wolkera, jehož hlavním úkolem bylo, ponořit se do záhadných propadů leteckých a pojišťovacích akcií už před 11/9.

Poslední fáze kontra-revoluce by mohla být dokončena přes stažení Osmi rodin z 11 bilion dolarů velkého dluhu Ameriky, který se shromáždil převážně americkou roli jako pretoriánské žoldnéřské gardy globálního impéria Iluminátů v kombinaci s ničivou porážkou amerických ozbrojených sil v Afghánistánu.

15. srpna 1871 Suverénní generální velmistr Svobodných zednářů dávného a přijatého skotského ritu Albert Pike, který později založil Ku Klux Klan a protlačoval Indiánské války, napsal dopis italskému generálnímu velmistrovi 33. stupně lóže P-1 a zakladateli Mafie Guiseppe Mazzinimu. V dopise Pike rozvádí plán Bratrstva na tři Světové války. Ta první, uvedl, zničí carské Rusko a vytvoří komunistického „strašáka“, kterého by bankéři mohli využit k ospravedlnění zahraničních intervencí po světě. Druhá, uvádí Pike, se použije k vytvoření Izraele, který se stane žoldnéřskou silou mezinárodních bankéřů, co bude ochraňovat ropné zájmy na Středním východě jak pro Rothschildy, tak pro  Rockefellery.

A ta Třetí světová válka, uvádí se v Piketo dopise, vrhne Araby  proti Sionistům a bude kulminovat naprostou kontrolou Nového světového řádu (New World Order) mezinárodních bankéřů a jejich tajných společností. Pike popsal i události, které se rozvinou jako záminka pro WWIII: „Musíme vyprovokovat sociální kataklyzma, které všemi svými hrůzami … všude občany zaváže, aby se bránili před tou světovou menšinou revolucionářů … kterým se dostane osvětlení tím pravým světlem čisté doktríny Lucifera, která bude nakonec vnesena do náhledu veřejnosti.

V červnu 2001 jedna ruská doktorka uvedla v Pravdě článek, že USA budou koncem srpna 2001 cílem ohromného teroristického útoku. Ptali se jí potom, co si myslí, že přijde potom. Navrhla prodávat dolary a nakupovat ruské rubly s prohlášením, že ta tajná skupina za 11/9 je tou nejmocnější silou světa, co obnáší bohatství přes 300 bilionů dolarů. Řekla, že tato skupina brzy „vrazí Americe dýku do zad,“ až bude v potížích, že další botou, co na ni vrhnou, bude decimace americké ekonomiky. Touto „tajnou skupinou“ by mohli být jedině Ilumináti s Rothschildy vedených Osmi rodin.

Protekčník Rothschildů Cecil Rhodes, který založil počátkem 20. století Kulatý stůl businessu napsal už v roce 1877 svou poslední vůli a testament. Rhodesova vize se realizovala přes zřízení Královského institutu mezinárodních záležitostí v Londýně. Rhodes založil Standard Chartered Bank, jejíž pobočka UAE Dubai dodala 11/9 únosce i s financováním potřebným k provedení útoku.

Rhodes ve své poslední vůli a testamentu uvedl, že doufá „v nastolení důvěry v tajné společnosti a v jejich zřizování a prosazování jejich rozvoje, jejichž pravým záměrem a celkovým cílem bude rozšíření britské vlády nad světem … a konečná restaurace Spojených států amerických jako integrální součásti Britského impéria.“

Volám všechny americké revolucionáře!

Dean Henderson je autorem čtyřech knih : Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network, The Grateful Unrich: Revolution in 50 Countries, Das Kartell der Federal Reserve & Stickin’ it to the Matrix.

Zdroj: deanhenderson.com