Vůdčí duch liberálního a ekologického myšlení Bill Nye řekl Los Angeles Times, že je třeba vybít staré lidi, aby se zastavil postup globálního oteplování. Tento sebe za vědce vyhlašující vůdčí myslitel ve středu v bizarním interview řekl, že starší generace může za zničení planety.

„Např. i mimochodem ti popírači klimatické změny, to jsou samí starší. Je to generační… Musíme prostě počkat, až tihle lidé takříkajíc ‚sejdou věkem‘. Když to ‚sejití věkem je eufemismem‘ pro ‚vymření‘. Ale dojde k tomu, to vám garantuji – dočkáme se.“

Dailywire.com hlásí:

Takovéto přemítání nejenže je uboze nemorální, je i nedemokratické – smyslem za zastupitelskou republikou je, že lidé musí být o nějaké záležitosti přesvědčeni.

Když se Nyemu nepovedlo lidi přesvědčit, že globální oteplování je katastrofická hrozba vyžadující ohromné a zatěžující vládní intervence, je to jeho chyba – možná ale, že je příliš přetížen tím, jak místo své vědy vytváří písně jako „My Sex Junk“ nebo komiksy s poly-sexuálními zmrzlinovými kopečky.

Ale ty fantazie Levičáků, že obyvatelstvo země, když se jeho demografie pozmění správným způsobem směrem k vyhynutí těch méně žádoucích složek populace, mají dost temný podtón: v naději, že když zdechnou, tak zvítězíte v legislativní bitvě, aniž byste museli zvítězit svými argumentačními bláboly ohromujícími svým hnusem.

Ač si konzervativci občas utahují z toho, že jelikož Levičáci mají méně dětí, tak ztrácí svou argumentační váhu skrze demografii, tak si opravdu nemyslíme, že na tom by se mělo stavět, ani si nemyslíme, že nedostatek levičáckých dětí je nezbytností k vítězství.

Ale ta nenávist levičáků ke starším bílým Američanům je opravdu skutečná. A ta je ve skutečnosti jedním z hybných faktorů za tím, že jejich voličstvo se od nich odvrací k takovým, jako je prezident Trump.

Zdroj:  atimes.com