K finančnímu kolapsu v USA může dojít za týden, nebo za měsíc. V každém případě to znamená směřování k jedinému a historicky potvrzenému východisku. K válce. Únavná rétorika na kterou jsme zvyklí a proti níž jsme imunní… Až do bodu, když ji slyšíme z úst nejuznávanějšího analytika světových hospodářských trendů na světě, jakým je Gerald Celente.

USA – fašistický stát s image „země svobody“?

Amerika má stále pověst „země svobody“. Ne všichni by s tím souhlasili. „Záznamy dokazují, že špionážní činnost je prováděna proti milionu řadových Američanů, kvůli obavám z terorismu,“ řekl Gerald Celente, proslulý trendový prognostik z Kingstonu ve státě New York. „Řekl bych, že spíše než policejním státem je Amerika státem fašistickým. Fašismus totiž znamená sloučení zájmů státu a korporací.“

Více ZDE.

 

Čeká nás prý další světová válka. Proč?

Poklopy na chodníku, i ty mohou symbolizovat úpadek Ameriky. Tloustnoucího, lenivějícího, drolícího se impéria, na něž se pracuje jinde. A jehož úpadek nejspíše přivede svět – jak nejnověji předpovídá Celente – na práh „velké války. První světové války 21. století.

Více ZDE.

]]>