Nezaměstnaný kuchař Andy Bell měl být zítra postaven do voleb, ale Labour Party ho vykopla jen pár hodin poté, na veřejnost vyšly tyto snímky obrazovky s anti-katolickou aktivitou na Facebooku.  Tento otec dvou dětí byl vybrán do volebního boje, ale jeden místní naštvaný obyvatel si vzal za své, aby pečlivě prošel roky staré Bellovy Facebooky. Je pozoruhodné, že Labour Party se rozhodla tohoto kandidáta suspendovat jen hodiny před hlasováním o potvrzení tohoto postu – které bylo veřejné a všem přístupné, aby ho viděli.


Ač byly tyto příspěvky teď už smazány, tak Breitbart London má snímky obrazovky Bellových ‚konverzačních‘ komentářů, které se převážně točily kolem zapojení a podpory loajalistické dechové kapely ve Skotsku. Tato kapela byla silně pro Spojené království a stranila protestantům, což jsou vlastnosti, kterými nedržel krok s místní Labour Party.

Neobvyklé přiznání pana Bella…

Noviny Daily Record referují o komentáři člena skotské Labour Party, který o tomto suspendování říká: „Andy Bell byl Labour Party suspendován kvůli probíhajícímu vyšetřování. Ač je pro pana Bella příliš pozdě, aby byl stažen z kandidátky, tak mu strana stáhla všechnu podporu jako volebnímu kandidátovi.

„Náboženská bigotnost nemá v dnešní společnosti žádné místo, ani myslím si nikdy neměla, ale je třeba to potvrzovat.“

Breitbart London mluvil s volební službou ve Falkirk, která dnes potvrdila, že volební listy už byly k zítřejším doplňkovým volbám vytištěny a nemohou být změněny, takže ač Bell ztratil podporu své strany, bude pořád ještě ve volbách kandidovat jako ‚Labourista‘. Pokud ve volbách zvítězí, vstoupí do rady jako nezávislý – čímž Labouristy zbaví jakékoliv šance na získání křesla.

Mnohé ze zpráv obklopujících jeho suspendování citovaly Bellovy příspěvky na Facebook jako vrhající světlo na „zneužívání dětí.“

Jediným příspěvkem, který se Bretibart London podařilo získat a odpovídá tomuto popisu, je Facebooková ‚hra‘, kterou Bell v roce 2013 sdílel se svými příznivci. Když se podívám na vaše datum narození a barvu vašich kalhot, lze z toho odvozovat humorné, leč mírně politicky nekorektní fráze.

I když Bellova fráze vyšla jako: „Přiměli mě vyhonit ho papeži Benediktovi,“ tak k dalším potenciálním vyzrazením patří: „Jimm Savile mi znásilnil řiť, protože to musely dělat všechny děti,“ a „jednou jsem ho vyhulil Gerry Adamsovi, protož jsem špinavý Papeženec.“

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  breitbart.com