NOTORICKÝ NEBLAZE PROSLULÝ GLOBALISTICKÝ MILIARDÁŘ VĚŘÍ, ŽE TRH JE TRUMPOVOU SLABINOU, A TAK TVRDÍ, ŽE TRUMP “NEMÁ ŠANCI” PŘEŽÍT JEHO NADCHÁZEJÍCÍ ÚTOK NA TRH, A S PRASEČÍ RADOSTÍ SE UKÁJÍ NADĚJÍ, ŽE TÍM PREZIDENTA ZLOMÍ, A TEN UŽ NEBUDE MOCI SMĚŘOVAT K TOMU, ABY UČINIL AMERIKU OPĚT VELIKOU. George Soros frustrovaný z neúspěchů při snahách uchvátit kontrolu nad politikou USA a světa se uchyluje k tomu, co umí nejlépe – k manipulacím trhů – ve snaze vytlačit Trumpovo prezidentování za hranu, kde půjde zruinovat.


Podle Forbes a CNBC to není žádné cvičení. Soros sází proti americkým akciovým trhům – a dělá to ve velkém. Dvě z jeho her sází na ohromný propad a ty mají značnou pákovou potenciální hodnotu 764,3 miliard $.

V plánu je stvořit „finanční apokalypsu s rozpoutáním pekla,“ které vyžene prezidenta Trumpa z Bílého domu a Spojené státy na hranici finančního zruinování. A z těch plamenů povstane fénix, a tím bude naplňující se Sorosova vize Nového světového řádu.

Nejdříve to byly Sorosovy plány instalovat do Bílého domu loutku establishmentu Hillary Clinton, ty ale i přes tu spoustu miliard financování od tohoto notoricky děsivého globalistického miliardáře zkrachovaly.

A tak přišly pokusy destabilizovat zemi financováním falešných lidových protestů (metodou známou také jako astroturfing), které také zkrachovaly, načež se Soros váznoucí v troskách svých zhatěných snah ocitl v pozici, v jaké se tento kmet finančnictví nikdy předtím ještě neocitl.

SOROS UŽ ZASE MANIPULUJE TRHY

Znalci a tržní analytici v posledních týdnech zavírají oči nad tou „zraněnou příšerou“, aby zkusili odhadnout jeho příští kroky, a tak přichází zprávy, že přívaly peněz, které Soros vyplýtval na Clintonovou, jsou jen malým drobečkem proti těm miliardám, které teď utrácí za sázky proti americkému akciovému trhu.




Loading...