NASA mluví o nahlížení UFO do Mezinárodní kosmické stanice. V posledních letech náhledy z živého přenosu z Mezinárodní kosmické stanice leckomu zvedly obočí. Přichází četné zprávy o bizarních aktivitách obklopujících kosmickou stanici, o nichž mnozí lidé věří, že jsou jasným důkazem mimozemské aktivity. Teď to vypadá, že by o těchto fámách chtěla povídat i NASA.


Ufologové jsou kosmičtí nadšenci, jakou jsou lidé v Secure Teamu, a ti jsou teď obeznámeni s bizarními událostmi, ke kterým na Mezinárodní kosmické stanici pravidelně dochází. Diváci si z čista jasna všímají divných aktivit jako záblesků světla, létajících objektů a dokonce poletujících kosmických lodí různých velikostí ve tvaru cigár. Pro připomenutí, přenos této nahrávky se přeruší hned po otázkách adresovaných NASA týkajících se těchto incidentů a ty narazí na hrobové ticho. Tento už příznačný postup mnohé vedl k závěru, že v blízkosti této planety se nachází mimozemšťané a NASA tyto informace z nějakých důvodů před světovou veřejností udržuje v tajnosti.

V minulosti někteří astronauti mluvili o neobvyklých aktivitách. Někteří z nich potvrdili, že mimo naši planetu Zemi existuje inteligentní život, ale většina z nich tyto fámy zavile zavrhovala. Např. když se amerického astronauta Toma Jonese zeptali na aktivity kolem Mezinárodní kosmické stanice, tak zjevně nacvičeným způsobem odpověděl:

„Astronauti neviděli žádné doklady o mimozemském životě. Zprávy o neidentifikovaných létajících objektech na snímcích přicházejících z raketoplánu nebo z kosmické stanice se ukázaly být ledovými krystaly, přelétajícími orbitálními troskami, záblesky blesků nebo meteory prolétajícími temnou atmosférou níže. Náš výzkum mimozemského života – a dalších civilizací ve vesmíru – až dosud nenarazil na žádný důkaz mimozemské civilizace.“

Nyní pod tlakem mainstreamových mediálních kanálů jako je Huffingotn Post to vypadá, že NASA sama se cítí být nucena toto vysvětlení zopakovat.

„Z Mezinárodní kosmické stanice nebyly spatřeny žádné neidentifikované objekty v populárním smyslu tohoto slova,“ řekl mluvčí této kosmické agentury. „Odrazy od oken stanice, od konstrukce samotné kosmické lodi nebo světla ze Země se běžně objevují jako artefakty na fotkách a videích z této orbitální laboratoře.“

Jestli tato tvrzení uspokojí ty, kdy mají podezření na aktivity kolem Mezinárodní kosmické stanice, to se teprve uvidí. Avšak vzhledem k neobvyklé aktivitě NASA v minulosti a k hradbě mlčení v minulosti, určitě vzbudili dojem, že mají co skrývat.




Loading...