Hillary Clinton umírá a Huma Abedin jí podle emailů mezi touto bývalou prezidentskou kandidátkou a její vrcholnou pomocnicí, které ve středu publikovala Judicial Watch, plánuje pohřeb. Tyto emaily rovněž odhalily, že Hillary Clinton se dožaduje plného vojenského pohřbu včetně projíždějící kolony skrze Washington D.C. v rámci mohutných státem financovaných oslav jejího života.


Předtím neviděné e-maily mezi Clintonovou, Abedin a jejím kolegy publikovala Judicial Watch jako součást dávky 1 184 stran z evidence ministerstva zahraničí, které tato konzervativní dohledová skupina získala.

V jedné pozoruhodné výměně emailů Capricia Marshall, velvyslankyně a dlouhodobá kamarádky Hillary Clinton, chtěla mapu pohřbů – jejího a Billa Clintona – protože se to musí „naplánovat v tom nejlepším provedení, dokud jsou ještě mezi námi.“

„Stejně jako Huma – bych vám i já navrhla to samé – pro ni v tom nebude moc velký rozdíl… A jakmile to bude potvrzeno, pak už bude pro kohokoliv velice těžké, jí takový typ ceremonie, jaký si přála, upřít – také chápu, že prezident může pro ni požadovat určité uspořádání, jaké poslanci nemohou (tj. jestli chceš průjezd kolony přes Washington DC – kde to má zastavovat,“ psala Marshall.

Marshall rovněž Abedin sdělila, že musela do příprav pohřbu pro Hillary zapojit vojáky – „jelikož podle Protokolu je s tím spousta plánování předchozího oznamování atd.“

Zprávy, že život Hillary Clinton už visí na vlásku, podporují zprávy, že prezident Trump už byl informování, že Bill a Hillary Clinton umírají.




Loading...