Existuje spousta aplikací pro obchodování. Tato je však jiná – jednoduchá, intuitivní a hlavně zábavná. Umožňuje totiž obchodování s minimem peněz a načasovat si obchod třeba na 60 vteřin. Po vypršení času ihned víte, jak vaše investice dopadla. Unikátnost aplikace spočívá v jednoduchosti – stačí pouze správně odhadnout směr, kterým se cena vydá. Ta má jen dvě možnosti – nahoru nebo dolů. Proč ale aplikace není vhodná pro každého se dočtete dále.

Obchodní aplikace č. #1 v 28 zemích: za 60 vteřin znáte výsledek 

Aplikaci vytvořila společnost IQ Option, přes kterou klienti z celého světa denně realizují milion a půl obchodů. Na výběr máte akcie, zlato a mnoho měn, se kterými můžete obchodovat nepřetržitě 24 hod. Některá nástroje, jako např. akcie, jsou závislé na otevření světových burz, a proto se s nimi obchoduje pouze v pracovní dny. I když aplikace zatím není v češtině, ovládání je velmi intuitivní.  

Stačí vám jen 250 Kč 

Pokud byste se chtěli pustit do opravdového obchodování, tak vám bude stačit vložit minimální částku 10 dolarů (cca 250 Kč), přičemž na každý jednotlivý obchod můžete vložit minimálně 1 dolar. Vkládat a vybírat peníze můžete mnoha způsoby: platební kartou, Skrill, E-Wallet, Neteller apod. 

Zajímavostí jsou turnaje, kterých se můžete po přihlášení dobrovolně účastnit a vyhrát pěkné finanční obnosy.

Zhodnocení až 91 %: Jak to funguje? 

Zhodnocení z každého obchodu může být až 91 %, záleží na typu nástroje. Pokud tedy např. na začátku obchodu správně odhadnete směr vývoje (zvolením šipky nahoru nebo dolů) a „vsadíte“ 5 dolarů, dostanete zpět 9,55 dolaru. Pokud ale směr netrefíte, pak o 5 dolarů přijdete. 

Otestujte sami na demo účtu zde

Jak to probíhá? 

1) Vyberete s čím chcete obchodovat (akcie, zlato, měny apod.) 

2) Zvolíte částku (např. 1 dolar, 20 dolarů) a dobu (třeba 60 vteřin, 15 minut apod.) 

3) Odhadnete vývoj ceny: zvolíte směr (šipku) „nahoru“ (pokud si myslíte, že cena bude stoupat) nebo „dolů“ (pokud bude klesat) 

Hned po uplynutí zvoleného času víte, jak vaše investice dopadla. 

Komerční sdělení.

{jcomments off}