Tim Aleen porovnal život v Hollywoodu pro Republikána s životem Žida ve 30. letech v nacistickém Německu. Tento herec a komik v uplynulém týdnu řekl v pořadu Jimmy Kimmel Live, že atmosféra v tzv. ‚liberálním‘ Hollywoodu je právě teď extrémně fašistická. Podle Allena jsou tam svoboda slova a odlišných názorů elitou aktivně potírány a odstrašuje se od nich.  „Musíte tu být sakramentsky opatrní,“ řekl Kimmel. „Dostanete po tlamě, když nevěříte tomu, čemu věří všichni ostatní. Je to jako Německo ve 30cátkách.“


Podle Allena se hollywoodská elita při ospravedlňování svých neustálých útoků na konzervativce uchýlila k McCarthysmu. 

Allen řekl Kimmel, že kdokoliv, kdo podporuje Republikány, je zahnán „do úkrytu a do profesionálního exilu,“ úplně jak za komunistických perzekucí při Rudém teroru. 

Jeho komentáře jsou dalším potvrzením dopisu napsaného anonymem z vnitřních kruhů, který tvrdil, že ředitelstvo Hollywoodu nařídilo, aby hvězdy podporující Trumpa svou podporu prezidentovi neukazovaly na veřejnosti – jinak že jejich kariéra v zábavním průmyslu navždy skončí. 

Tato hvězda Home Improvement (Kutil Tim) je jedním z hrstky proslulých hlasů z Hollywoodu ochotných postavit se elitám a projevit podporu prezidentovi. Přidává se tím k takovým jako Nicole Kidman, Morgan Freeman a Reseanne Barr, kteří nemají strach mluvit pravdu a jít proti proudu. 

Foxnews.com hlásí: 

Vyhlášený konzervativec ze situační komedie „Last Man Standing“ (Poslední chlap) Allen, 63, je jedním z mála herců v Hollywoodu, co dává najevo pravicové názory. 




Loading...