To temné financování radikálních levičáků neblaze proslulým globalistou Georgem Sorosem po celém světě ho nakonec dohnalo, jelikož Kongres oznámil „plné vyšetřování“ jeho záležitostí počínaje jeho pokusy instalovat ve Východní Evropě levičácké režimy pomocí peněz amerických daňových poplatníků.  Toto vyšetřování bylo zahájeno poté, co George Soros použil miliony dolarů amerických daňových poplatníků udělených jeho nadaci Open Society Foundation bývalým prezidentem Barackem Obamou, aby pomohl podpořit levičáctví a rozdmychával změny v cizích zemích. 


Tyto peníze se měly použít „nezaujatě a nestranně“ a když se Open Society Foundation nepodařilo přesvědčit Kongres, že tento zákon se dodržoval, tak bylo zahájeno vyšetřování. 

Zprávy o tomto kongresovém vyšetřování přichází spolu s tím, jak Evropu dále zachvacují proti-Sorosovské demonstrace s tím, že hnutí Stop operaci Soros nabývá na lidové podpoře v zemích znepokojených ze Sorose jakožto z předvoje pokusů o zničení jejich tradičních kultur. 

CBN News hlásí: Miliardář George Soros byl už dávno obviňován z vměšování do evropských politik a teď už i američtí zákonodárci požadují odpovědi na zprávy, že dolary z amerických daní mají pomoci financovat různé liberální záležitosti v malé konzervativní zemičce Makedonii. 

Sedm kongresmanů chce vědět, proč si americký velvyslanec v Makedonii Jess Baily jmenovaný Barackem Obamou vybral Sorosovu Open Society Foundation jako hlavního realizátora projektů Americké agentury pro mezinárodní rozvoj (USAID) v této zemi. 

K těmto zákonodárcům patří Rep. Christopher Smith, R-N.J., Rep. Randy Hultgren, R-Illi., Rep. Robert Aderholt, R-Ala., Rep. Louie Gohmert, R-Texas, Rep. Robert Pittenger, R-N.C., Rep. Jeff Fortenberry R-Neb., a Trent Franks, R-Ariz. 

Ti v lednu napsali do Baily dopis rozvádějící jejich obavy. 

„Dostávalo se mi v posledních několika letech věrohodných zpráv, že americká diplomatická mise v Makedonii aktivně intervenovala do stranických politik v Makedonii stejně jako, že formovalo její mediální prostor a občanskou společnost často s upřednostňováním skupin jednoho politického přesvědčení proti jiným,“ napsal reprezentant Smith. 




Loading...