Dne 19. května 2016 bude Praha hostit Blockchain & Bitcoin konference. Tato událost svede dohromady blockchain vývojáře a ti, kteří uplatňují technologie v praxi: finančníci, bankéři a obchodníci. Tato akce se bude skládat z konference, rozdělené do dvou proudů, a expozice vývoje IT v oblasti Blockchain. Účastníci budou mluvit o praktickém uplatňování technologie Blockchain a její legislativní regulace v Evropě. Vývojáři platebních služeb a pomůcek pronesou své příspěvky.


Hosté konference se naučí, jak chránit své osobní údaje a jak se nestát obětí cybercrime, stejně jako budou mít možnost seznámit se s problematikou právních požadavek, pokud jde o Blockchain.

 

Čím je blockchain zajímavý?

Blockchain je řetězec transakcí v systému Bitcoin, který zachovává transakce a chrání je před zásahy zvenčí. Kromě toho, že slouží k přenosu pěnez, také slouží k přenosu dat. To usnadňuje získání certifikátů od státních úřadů a dělá daňový systém transparentní: daňový poplatník ví, kde je jeho / její peníze jdou.

Tato technologie je již používaná v praxi: v Evropě existují aplikace, které umožňují provádět nákupy v bitcoin, IT-nadšenci jej používají v oblasti internetu věcí. První výsledky budou prezentovány v rámci demo areálu v průběhu akce.

Blockchain & Bitcoin Conference Praha je událost nejen pro IT specialisty, finančníky a investory. Organizátor, Smile-Expo Company, se těší na každého, kdo má zájem o vývoj nových technologií, které se za 5 let stanou stejně populární jako jsou internet a smartphony dnes.

Blockchain & Bitcoin Konference Praha – 19.května 2016 v Praze.

Chcete si koupit lístek se slevou 10%? Zadejte promo kód: BTCPrague10 a  klikněte zde.