Takže opět tady máme speciál v ČT. Opět stejní hosté, bezpečnostní odborníci, mudrlanti všeho druhu. Politici roní krokodýlí slzy a radí nám. Hamáček…„Nesmí nás znepokojit, abychom se báli ve svých domovech, aby lidé ztratili víru v politický systém a dostali se do situace, kdy nebudou věřit svým politikům, záchranářům a policistům,“ doplnil…. Jak vlezle zařadil mezi záchranáře a policisty i sebe a další politiky….Hroší kůže! Kalousek ho doplnil o moudro…. „útoky tohoto typu, kdy někdo autem najede do lidí, se nedají vyloučit a musíme s nimi počítat,“ prohlásil předseda TOP 09 a upozornil, že drtivá většinu útočníků byla občany EU.


„Radikální islám a islám jsou dvě různé kategorie,“ dodal. Opět dělení na ty zlé a hodné muslimy. Jenže i ti tzv.hodní z velké většiny ve všech průzkumech schvalují šariu, radikální islamismus, a jen čekají kdy se i z nich stanou ti zlí muslimové.

Vrcholní politici se samozřejmě nemusí bát ve svých domovech. Merkelová, Schulz, Junkers, Macron,Tusk  a další zrádci svých národů mají své vily, panceřované limuzíny, a když bude nejhůře, tak se odstěhují někam, kde je bezpečno. 

Z televize se na nás opět hrnou fráze o sjednocení, nedáme se zastrašit, odporné kondolence od vítačů a sluníčkářů. Vše se opakuje a speciály v ČT začínají být nudné. Po každém krvavém útok, kdy nepolitici tratí své blízké i děti slyší občané kecy, ze kterých se nám zdvíhá žaludek. Fanoušci sportu i kultury, ale i turisté  se krčí v hrůze při výbuchu zábavní pyrotechniky, a v panice po sebe následně šlapou. Máme si prý zvykat…I to nám v speciálech politici a odborníci radí…