Lidé to nechtějí slyšet, nechtějí to číst – už chtějí mít konečně od „toho covidu pokoj” – ale strkáním hlavy do písku se problém nevyřeší. Naopak! Protože to, co se děje kolem nás, je naprosto šílené a bezprecedentní.

Za celý loňský rok se u nás narodilo o 10% měně dětí, než je dlouhodobý průměr. To je stejné, jako by se v loňském roce v Praze nenarodilo jediné dítě…

Šestinásobně se zvýšil počet úmrtí pilotů společnosti Southwest Airlines a tam, kde se rodilo dříve jedno mrtvé dítě měsíčně, se narodilo dvanáct.

Lidé z pohřebních služeb v Americe vidí ohromný nárůst infarktů dětí – za svou praxi nepamatují, že by patnáctileté děti umírali na infarkt – dnes je takový případ klidně jednou týdně.

V Německu (ale i dalších zemích) se zvýšila úmrtnost – dle věkových kategorií – a to hlavně mladých lidí o 10% – 20%.

Když mluvím s lidmi na besedách, potvrzuje se mi to, co vyplnilo (a stále vyplňuje) téměř 1000 čtenářů v následující anketě a co běžní lidé vidí okolo sebe.

Moji čtenáři vyplnili, že více jak polovina lidí v jejich okolí má zničenou imunitu a jsou neustále nemocní.

Každý třetí člověk zná někoho ve svém okolí, kdo podle něho zemřel po očkování. Další třetina zná někoho, kdo má vážné onkologické, nebo trvalé a chronické následky.
To stejné potvrzují i někteří lékaři (kteří se nebojí mluvit…)

Nebo například podle tohoto telegramového kanálu, kde jsou DENNĚ zaznamenávána podezřelá úmrtí, je doba od očkování velice často rok a půl.

Tedy v těchto dnech se zde objevují úmrtí lidí, kteří se „náhodou” očkovali v létě 2021.
Je to zcela šílené – když se na pár případů podíváte – je to jako přes kopírák.

A hlášení na SÚKL? Prokázat úmrtí v přímé souvislosti s očkováním? Možná, pokud člověk zemře přímo v očkovacím centru s injekcí v paži, tak věřím, že je tak 10% šance, že se to přičte skutečně očkování. Že by se prokázal zbytek, je čirá naivita.

A toto vše jsou jen “drobné střípky” reality, která se kolem nás děje – ať na ni budete věřit, nebo ne. Nikdo neví, čím to je, ale vědci vědí NAPROSTO PŘESNĚ, že s očkováním ROZHODNĚ NE!

Nejsem konspirátor, nic nenaznačuji – SAMOZŘEJMĚ, jedná se zcela jistě o náhodné jevy, nebo případně klimatické změny… 

Nakonec, mě to vlastně může být úplně jedno – já a má rodina jsme v pořádku, protože jsme se téhle hře velikým obloukem vyhnuli a navíc mám svědomí čisté, protože se s kolegy ze Zdravého fóra snažíme dva roky marně volat POZOR!

Ale myslím, že především ti, kteří „to mají v paži”, by se měli začít možná opatrně ptát a ne strkat hlavu do písku, nebo stále naivně tvrdit „jak to skvěle funguje.” Ale co, je to jejich život a zdraví. 

Přeci by jim kapacity a vědci, tak jako mockrát v historii, nelhali…

Jan Tománek