Z došlé pošty…

Dobré odpoledne, vážený pane doktore,

nedal jsem na Vámi publikované rady se neočkovat. S manželkou jsme podlehli celospolečenskému tlaku (lépe by bylo nazývat to hysterií) a 25. 5. 2021 jsme si vakcínu od Pfizer nechali v Kongresovém centru píchnout. Mně je 57, ženě 50, dceři 17 let. Manželka a dcera byly 24. 5. 2021 na PCR testu s negativním výsledkem. Říkám to proto, že 27. 5. 2021 nám oběma s manželkou začal naprosto stejný negativní průběh, dcera se také necítila dobře, abychom v sobotu 29. 5. 2021 zjistili (i s dcerou), že máme Covid. Já na tom byl tak zle, že otočení v posteli byl nadlidský výkon. Manželka na tom byla lépe a zajistila přes svou plicní lékařku medikaci pro nás oba, kterou jsme od 30. 5. 2021 začali užívat. Manželce léky zabraly. Mně bohužel ne, takže 6. 6. 2021 mi musela zavolat sanitku. Na urgentním příjmu FN Motol mi nabrali krev, PCR test, dali kapačku s koktejlem léků a začali mi pouštět kyslík rychlostí 12lt./min. Když mě 11. 6. 2021 propouštěli, řekl mi lékař, že při příjmu mi nedávali šanci na přežití.

Jsem si jistý, že těžký oboustranný zápal plic i s Covid jsem dostal z očkovací vakcíny anebo během očkování. (s ohledem na další souvislosti varianta „z vakcíny“ je pravděpodobnější). Dceru nakazil někdo z nás, očkovaných.

Jakmile jsem se probral z kómatu, začal jsem pátrat a zjistil, že náš případ není ojedinělý. Výrobce vakcíny (a také se uvádí na stránkách SÚKL) připouští „hypersensitivní reakci“ až v 10 % případů. Z cca 20 lidí, se kterými jsem svou zkušenost už sdílel, mi víc než polovina potvrdila podobný průběh reakce po vakcinaci, jako jsme měli my.

Nestandardní průběh reakcí na očkování ve více případech mi potvrdila praktická lékařka, manželce její plicní lékařka. Obě lékařky potvrdily extrémní tlak na nezodpovědné očkování v hromadných centrech a velký problém získat vakcíny pro očkování správným způsobem, tedy u praktického lékaře.

Jsem už 4 týdny mimo provoz a s ohledem na to, že mé šestilitrové plíce jedou max na 2,5 litru, a mé původně zdravé srdce místo 65 bije 85 a víc, tak pravděpodobně i když se příští týden vracím do práce, nebude tak snadné se zapojit, jak by se mohlo zdát a jak bych potřeboval. O tom, že mě čeká dlouhá rehabilitace s nejistým výsledkem nemusím ani mluvit.

Je známé, že očkování nefunguje, tak jak se předpokládalo. Veřejný tlak na vakcinaci nesprávným a hazardérským způsobem přesto neklesá. Ví se, že očkování nechrání proti mutacím, v některých případech nechrání ani proti těžkému průběhu Covid.

Všichni, kteří jsme se nechali očkovat, jsme experimentální testovací vzorek, který v horším případě riskuje svůj život, v lepším případě své zdraví, aby si někdo namastil kapsu. Vám děkuji, že před očkováním varujete, a kdybyste potřeboval, klidně můj reálný příběh použijte. Snad někomu otevře oči. Ale kdekdo je zabejčený jako vůl (například můj starší kolega) a nehne s ním ani pravdivý příběh o riziku očkování, klidně to do sebe nechá píchnout a ještě se na to těší. Lidi jsou vyděšení a věří slibům, že jim očkování pomůže k návratu do normálního života. Sice jsem to nestudoval, není ale náhodou smrtnost na Covid do 5 %? Vždyť Covid není ani pandemie ani epidemie. Oficiální počty pro tyto definice nebyly nikdy naplněny.

Jenže politikům se líbí, že mohou manipulovat s lidmi, ovlivňovat jejich osudy a nebýt za to trestně odpovědní. Moc je silné afrodiziakum a když se k ní dostanou bezpáteřní, hloupí a všeho schopní, tak to nemůže dopadnout dobře. A proto to teď vypadá tak, že varující lidi a varovné signály překřičí Flégr, Hořejší, Kubek, Maďar, Prymula…

Já jsem beran. Budu bojovat. Chci se soudit s ministerstvem zdravotnictví o náhradu za poškození zdraví. Bude asi složité unést důkazní břemeno. Soudy v Česku nejsou spravedlivé. I kdybych prohrál, ale strhl bych lavinu dalších, kterým také vadí, že si s nimi pár hlupáků zahrálo ruskou ruletu pro mrzký zisk, považoval bych to za úspěch.

Dobrou zprávou je, že z těch lidí, se kterými jsem mluvil, a kteří ještě nebyli rozhodnutí, se na očkování už nikdo nehrne. Já ani má žena na druhou dávku rozhodně nepůjdeme, naše děti když viděly, jak mě to sejmulo, nejdou také. To mě trochu uklidnilo…

Karel Hegenbart

Jan Hnízdil