Šíří se fámy, že bývalá hvězda Pobřežní hlídky Pamela Anderson je asi tajnou ruskou agentkou, co se pokouší dostat Juliana Assangeho tím, že se mu podstrčí jako milenka. Pamelu Anderson postřehli při opakovaných návštěvách zakladatele WikiLeaks na ekvádorské ambasádě v Londýně. Pagesix.com hlásí:


V Kanadě narozená blondýna během posledních tří měsíců už čtyřikrát navštívila Assange na ekvádorské ambasádě v Londýně – kde je zalezlý už čtyři roky.

„A vypadá to, že s každou novou návštěvou má čím dál více sexy ohoz,“ všiml si jeden politický aktivista.

O Assangem panují domněnky, že má s Kremlem dobré vztahy, jelikož spousta jeho nejlepších materiálů je údajně od ruských hackerů.

Také ruská vazba Anderson je silná.

V roce 2015 byla hlavní atrakcí na obchodní show ve Vladivostoku, poději navštívila i Kreml, aby diskutovala o ochraně proti přírodním požárům s Putinovým personálním šéfem Sergejem Ivanovem.

Anderson byla v Moskvě teď v prosinci zase a oznámila, že by se ráda stala ruskou občankou jako Gérard Depardieu a Steven Segal.

Dostává za svá osobní vystoupení v Rusku zaplaceno, říkají zdroje.

Ač se Anderson s Putinem oficiálně nikdy nesetkali, tak mi jeden ruský zdroj řekl: „Putin je, jako skoro všichni chlapi s rudou krví, jejím fanouškem.“ A tak je to i s Assangem.