Včera jsem navštívil Maassluis. Město u Rotterdamu, kde se domorodí holandští obyvatelé stali obětmi imigrantských mladíků marockého původu. Demolují se tam auta, vandalsky poškozují domy, lidem vyhrožují. Holanďané se už ve svém vlastním městě necítí svobodní a v bezpečí. Když místní rádiová stanice měla s několika oběťmi interview a o pachatelích referovala jako o Maročanech, dostala anonymní dopis:


„Jste rasisté! Také na vás dojde! Já už to na starosti mít nebudu, protože jsem moc starý. Ale naši hoši jsou noví vojáci.“

Maasluis. To je jen jedno z mnoha holandských měst a čtvrtí terorizovaných gangy marockých nebo tureckých mladíků. K dalším patří Schilderwijk, Oosterwei, Kanaleneiland, Zaandam, Helmond, … Vůbec nepřekvapuje, že průzkumy ukazují, že 43% lidí v Holandsku chce ve své zemi méně marockých imigrantů. Tito lidé nejsou rasisté; jsou to slušní lidé, vlastenci, kteří milují svou zemi a nechtějí ji ztratit.

Velký Ronald Reagan jednou řekl: „Svoboda není nikdy dále než jednu generaci od vyhynutí.“ Tato moudrá slova jsou dnes ještě více pravdivá, než kdy předtím. My jsme svobodní muži a ženy Západu.

Svoboda je naším zrozením daným právem. Ale jestli selžeme v její obraně, pak ji zákonitě ztratíme. A bohužel přesně to se dnes děje.

Černé léto džihádu 2016 s teroristickými útoky po celém svobodném světě nás učí, že nepřátelé svobody jsou již mezi námi. Vládnoucí elity všude v Západním světě přijaly do našich zemí miliony lidí, aniž by po nich požadovaly, aby se asimilovali.

Mnoho z těchto imigrantů obdrželo naši národnost. Ale na této zemi jim vůbec nezáleží. Nemilují ji. Nectí ji. Nectí ani nás a naše hodnoty.

Mají naše občanky, ale k nám nepatří. Plivou na naši identitu a chovají se jako dobyvatelé.

To platí zvláště pro mnohé imigranty s islámskými kořeny. A to vůbec nepřekvapuje. Islám je totalitní ideologie zaměřená na zřízení nadvlády tyranie nad nemuslimy.

Islám svým přívržencům přikazuje, aby všechny národy podřídili islámskému právu šaría, a bude-li to nezbytné, pomocí násilí a teroru.

Minulý týden jsme měli v holandském parlamentu důležitou debatu. Diskutovali jsme o budoucnosti naší země. Poukazoval jsem, že jestli Holandsko ne-de-islamizujeme, tak žádnou budoucnost mít nebudeme. Náš čas je časem k činům.

Islám je existenční hrozbou pro naše přežití jako svobodného národa. Ten porušuje všechny základní principy svobody a naši ústavu. Diskriminuje ne-muslimy, kteří podle islámského práva šaría nemají žádná práva.

Diskriminuje ženy, které mají podle Koránu cenu jen poloviny muže. Pod islámem neexistuje žádná svoboda náboženství. Odpadlíci si zaslouží trest smrti, Korán muslimům káže, že Židé jsou prasata a opice a křesťané se musí buď podrobit, nebo zemřít.

V islámu není ani svoboda slova. Kritika Alláha nebo Mohammeda se trestá smrtí. Neexistují žádná práva na osobní důstojnost. Islám prosazuje kruté tělesné tresty, jako je bičování, amputace, kamenování, stínání. Neexistuje žádné právo na život v míru a důstojnosti. Islám nařizuje válku, dokud celý svět nebude podroben Alláhovi.

Někteří si zjevně myslí, že když dáme svobodu nepřátelům svobody, tak tím dokážeme, že stojíme za svobodou. Opak je pravdou. Odmítáním vymezit hranice své tolerance se své svobody vzdáváme. Budeme-li v té naivitě pokračovat, tak ztratíme vše.