Operace ruského vojenského letectva v Sýrii upevnila morálního ducha Syřanů, píše Associated Press. Jde o uprchlíky v táboře na předměstí přístavního města Latákie. Právě u Latákie se nachází letecká základna Hmeimim, z níž létají letadla RF na bojové operace proti islamistům.  Jak oznámila agentura, vyjádřili obyvatelé táboru vděčnost Rusku za tuto podporu, kterou dostala syrská armáda.


Podle informace AP, během exkurze po táboře, kterou zorganizovalo pro novináře ruské MO, křičeli uprchlíci: „Putine, děkujeme ti!"

„Doufám, že za pomoci ruských pilotů dosáhnou naši vojáci úspěchů, porazí teroristy, a bude moci se vrátit domů", cituje AP Ahmada Attana, uprchlíka, který sloužil dříve v ozbrojených silách země, byl ale v boji zraněn.

AP podotýká, že podpora ruského letectva umožnila vládním vojskům zahájit řadu pozemních útočných operací několika směry.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]