Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů. „Budeme vytrvale pracovat na tom, aby úsilí v boji s mezinárodními teroristy byla společná, a aby byl jejich výsledek srozumitelný, očekávaný a zaměřený na boj s mezinárodním terorem", řekl Putin a podotkl, že operace mezinárodních sil v čele s USA trvá už více než rok.


„Zasadili po území Sýrie přes 500 úderů, vynaložili půl miliardy USD (a to jen oficiálně) na přípravu Svobodné syrské armády", řekl prezident RF. „A právě oznámili, že dodávají letadly Svobodné syrské armádě munici a výzbroj, a kde je ta Svobodná syrská armáda?", ptal se Putin.

„Jestliže prostě někam vykládají a shazují z letadel tuto munici, zbraně a výstroj, nedostává to zase, jak tomu už bylo v průběhu přípravy nového složení syrské armády, do rukou ISIL, a kde je záruka, že ne?", zdůraznil Putin ve svém projevu na fóru VTB Kapital „Rusko volá!". 

„V samotných USA uznali, že akce ztroskotala, a teď prostě rozhazují munici a výzbroj. Komu? Není to řečnická otázka", řekl Putin.

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]

Zdroj: sputniknews.com