Pouze ve 3 minutách dokáže tento muž vysvětlit, jak se vymanit z vlády zkorumpovaných lídrů. Ti nejhorší lidé, které kdy svět spatřil, byli, jsou a vždy budou vedeni jinou skupinou lidí, která udržuje lidstvo pod kontrolou.“ Takto začíná toto krátké video o anarchii. Je to celé nedorozumění podpořené chaosem a nepořádkem. Anarchie je slovo, které vymyslela korporátní média, aby lépe manipulovala s lidmi. Toto vysvětlení anarchie má velkou sílu a je podložené historickými fakty.


„Nazývám sám sebe anarchistou. Když to ale říkám, nemyslím tím, že házím zápalné bomby na policejní auta. To, co znamená být anarchistou, je fakt, že chápu zlo na tomto světě, vím, kdo je za něj zodpovědný a odmítám být komplicem.“

„Nebyli to anarchisté, kdo shodili atomové bomby na nevinné civilisty. Nebyli to anarchisté, kdo založili gulagy. Anarchisté nebyli zodpovědní za genocidu.“

Říkají nám, že bez vlády vypukne chaos a na ulicích bude krev. Avšak z historie víme, že civilisty zabíjela pouze a jen vláda.

Všechny hrůzy spáchané na lidstvu byly ovládány elitní skupinou lidí, která chce mít lidstvo pod kontrolou. Když si tohle všechno uvědomíte, položte si otázku, jestli není lepší vybrat si anarchii, než vládu.