Poslanec ruské Státní dumy Michail Děgťarjov navrhl, aby byly zakázány dolarové úspory a obrat dolarů na území Ruska. Vypracoval příslušný návrh zákona. Nutnost zákazu amerických dolarů vysvětluje Děgťarjov starostí o úspory obyvatel Ruska. „Když to neuděláme hned teď, pak bude během nejbližších pěti let stát nucen pomáhat ruským vlastníkům dolarů, jako obětem finanční pyramidy“, je přesvědčen poslanec. V zákonu se zvlášť zdůrazňuje, že se nedotkne žádné jiné měny, pouze USD.


[quote align="center" color="#999999"]

Neoficiálně pojmenovaný "zákon o neplacení daní Spojeným státům". Což je přesné, jde totiž o to, že ruská centrální banka nyní není pod kontrolou Ruska a nepracuje v zájmech Ruska, ale v zájmu těch, kdo ji řídí – dnešní "penězoměnci z chrámu", finanční světová mafie se sídlem v USA.

Ročně touto cestou USA odčerpají z Ruska několik desítek miliard dolarů – ale nejen z Ruska, jedná se o tzv. export inflace dolarem jakožto (zatím) světovou rezervní měnou.

Namísto aby následky devalvace dolaru nesli Američané a Amerika, způsobuje problémy všem ostatním, kdo používají dolar, jen ne USA.

Slovy Jevgenije Fedorova (který zákon předložil), předsedy hospodářské komise ruské Dumy, stačí příjmout tento zákon a jinak nic nezměnit, a jen tímto krokem se začne životní úroveň v Rusku rapidně a dlouhodobě zvyšovat (těžko se prosperuje, když máte za krkem obrovskou nabobtnalou pijavici – o chirurgické odstranění této "pijavice" práce jde). Toto je přesně ten typ zákona, kvůli kterému bylo všude po světě bez výjimky zahajováno "humanitární bombardování" a "export demokracie". Jde o vyrvání centrální banky z pod kontroly světové finanční mafie a podřízení centrální banky, a tím také národní měny, zájmům dané země, v tomto případě Ruska. USA si nejspíše v současné situaci netroufnou otevřenou válku, ale Fedorov čeká tvrdý boj na všech frontách, včetně pokusů o intervenci ze strany vlády a prezidenta USA. Více ZDE. [/quote]

Související články k tématu:

Zdroj:  czech.ruvr.ru