“Ženijní jednotky Armády mají dlouhou historii neodpovědného jednání hraničícího s “lumpárnou”. V rámci všech aspektů Amerických ozbrojených sil a vlády se vznáší vysoko “nad zákonem” a zabírají si pozemky, kdekoliv si zamanou.” Tento projekt je jedním z několika stěhujících izraelskou aktivitu pod zem do bezpečí před zvědavým okem těch, jimiž jsou “staří přátelé”, dnes ale už jasně plní hlubokého podezření, avšak i před okem upřímně pohoršené většiny světa. Jasně jsme to viděli následně po útocích v Gaze při dech beroucí porážce Ameriky a Izraele v OSN.

Byly objeveny ohromné stavební projekty, k nimž patří sklady jaderných zařízení, laboratoře biologických zbraní a sila pro jaderné rakety, některé dodané z Indie s dosahem postačujícím i na dostřel do klíčových populačních center ve Spojených státech.

Ten příběh původně vyzradil Walter Pincus pro Washington Post. Pincus popisuje podrobnosti projektů zaplacených americkými daňovými poplatníky a nasmlouvaných od Armádních ženijních jednotek, tj. organizace odpovědné za stavbu koncentračního tábora známého jako „Gaza“.

Konstrukce vychází z ústředí NORAD v Čejenských horách v Coloradu postaveného, aby sneslo přímé zásahy až 30-megatunovými termojadernými bojovými hlavicemi. Cena se uvádí jako 100 milionů dolarů za každý z těch nejméně třech „Führerových bunkrů“, ale ve skutečnosti to bude spíš blíže 20 miliardám dolarů za každý z nich.

Z Washington Post:

„USA dohlíží na záhadný stavební projekt v Izraeli.“

„Ženijní jednotky US Army plánují dohled na stavbou pětipatrového podzemního komplexu pro Izraelské obranné síly s nic neříkajícím názvem „Areál 911“ na základně Izraelského letectva u Tel Avivu.“

„… toto zařízení bude mít … laboratoře, výbuchu-vzdorné dveře, ochranu před neionizujícím zářením a velice přísnou bezpečnost.“

„Wye Riverovo memorandum mezi izraelskými a palestinskými úřady vedlo k americké stavbě vojenských zařízení pro Izraelce za asi 500 milionů dolarů, většina z nich byla původně v nezastavěných částech pouště Negev.“

„… tři základny byly postaveny k podpoře 20 000 vojáků a nakonec se do stejné oblasti přestěhovalo Izraelské letectvo, čímž se vytvořila letecká základna Nevatim. Nová 2,5 míle dlouhá rozjezdová dráha byla také postavena těmito Ženisty spolu s asi 100 nových budov a 10 mílemi silnic.“

„… Ženisté postavili i podzemní hangáry pro izraelské tryskové bombardéry, zařízení pro manipulaci s jadernými zbraněmi (ač Izrael nepřiznal, že takové zbraně má), velitelská stanoviště, výcvikové základny, zpravodajská zařízení a simulátory, jak tvrdí publikace Ženistů.“

„… jak Ženisté uvádí: ‚Je rovněž zakázáno zaměstnávat Palestince.‘“

Ženijní jednotky Armády – rasisté, političtí a náboženští křižáci

Ženijní jednotky Armády mají dlouhou historii neodpovědného chování hraničícího s „lumpárnou“. V rámci všech aspektů Amerických ozbrojených sil a vlády se vznáší vysoko “nad zákonem” a zabírají si pozemky, kdekoliv si zamanou; bez odpovědnosti za výdaje a je o nich známo, že staví masivní projekty, které se později ukáží být zbytečné, nebo i škodlivé a dokonce směšné.

Masivní projekty v Izraeli financované z „miliard černých rozpočtů“, o kterých se před tím při auditu ministerstva obrany uvěřilo, že „chybí“, tj. černé fondy téměř tři bilionů dolarů, slouží k podpoře nikdy neschválených aktivit a s nejvyšší pravděpodobností porušujících nejen mezinárodní konvence, ale zavlékají Ameriku do i spolupachatelství válečných zločinů.

Musíme si vzpomenout, že to byly Ženijní jednotky, kdo postavil tu zeď kolem Gazy a ty strážní věže, z nichž izraelští snipeři pálí do toho, co svět teď oficiálně uznal za svobodný Palestinský stát.

Z právního hlediska by zákon založený na zpochybňované Úmluvě z Osla, která vypršena v roce 2000, vyžadoval zbourání „Zdi kolem Gazy“, což je projekt v ničem se nelišící od Varšavského ghetta, Berlínské zdi či od Buchenwaldu.

Nejenže Američané na tomto projektu opravdu za miliardy dolarů etnicky omezili zaměstnávání toho, co je ve skutečnosti „otrockou pracovní silou“ dovezenou přes ilegální obchod s lidmi, ale i celý projekt je pod dohledem izraelské architektonické firmy Ada Karmi Melamende, a je to pod dozorem rabínů.

Podle popisu Ženijních jednotek Armády jsou tu požadavky na mezuzah příkazy na pergamenech z Tóry, za které platí američtí daňoví poplatníci:

„na všech dveřích nebo vstupech s výjimkou toalet nebo sprch … bude nesmazatelně napsáno na … nepokrytém pergamenu z kůže“ (provedeno písaři) „jaké písemné zmocnění to nese podle Židovského práva.“ (zapsáno v) Aškenázi či v Sefardik … nikoliv smíšeně … (a) … musí být v normalizovaném provedení

… Ty Mezuzah budou mít schvalovací značku čitelnou computerem od dozorčí instituce schvalující Mezuzah, stejně jako to musí mít ručně psaný doklad o schválení v písemné formě od schvalovatele zmocněného Vedoucím rabinátem. Všechny Mezuzah pro toto zařízení budou zavěšeny rabínem základny nebo jím jmenovaným zástupcem a nikoliv personálem dodavatelské firmy.“

Sila jaderných střel zamířená na Evropu a Ameriku?

Spolu s četnými bunkry v mnoha směrech připomínajícími ty postavené pod Říšským kancléřství v Berlíně během II. světové války, o nichž si mnozí myslí, že byly posledním útočištěm Adolfa Hitlera, postavili Ženijní jednotky bez povolení ke stavbě v Izraeli sila pro rakety.

Ovšem teď je to „hanebné“ popírání izraelských jaderných kapacit ze strany Ameriky „v prachu“ a ta otázka kladená jednou ze špiček americké žurnalistiky Helen Thomas pokládaná každému americkému prezidentovi, že USA přeci musí uznat plné spolupachatelství nejen při izraelském porušování dohody o nešíření jaderných zbraní, ale i na úspěších jejich programu od samého počátku, jež představují hrozbu nejen Střednímu východu ale i celé Evropě a zrovna tak i Americe.

Před dvěma lety bylo četnými oficiálními zpravodajskými zdroji odhaleno, že indický systém balistických střel AGNI 6 v důsledku ilegálních transferů americké technologie přes izraelskou rozvědku pokročil a vstoupil do fáze výroby.

Tyto střely s dosahem přes 6 000 mil nesoucí jaderné bojové hlavice MIRV byly otestovány a dodány do Indie a v souladu s tajnými protokoly mezi Indií a Izraelem a tři jednotky byly dodány do Izraele.

Spolu s tím byly dodány i verze odpalovatelné z ponorek schopné nést pět jaderných bojových hlavic s dosahem 4 000 mil jak do Indie, tak do Izraele a byly upraveny pro šest v Německu postavených ponorek Dolphin, které byly Izraeli v podstatě „darovány“.

Ty jaderné úpravy se provedly na osobní příkaz německé kancléřky Angely Merkel.

Dnes Gaza, zítra svět

Prohlášení přednesené Martinem Van Cleveldem převzaté z Wikipedie a potvrzené Guardian potvrzuje jeho hodnocení izraelských záměrů:

„V interview ze září 2003 v holandském týdeníku Elsevier o Izraeli a nebezpečí, jemuž čelí od Iránu, Palestinců a světového mínění van Ceveld uvedl:

‚Vlastníme několik stovek atomových hlavic a raket a jsme schopni je vystřelit na cíle ve všech směrech, třeba i na Řím. Většina evropských hlavních měst je pro naše letectvo cílem… Máme schopnost vzít s sebou do záhuby svět. A mohu vás ujistit, že k tomu dojde, ještě než Izrael podlehne.‘

Cleveld, mezinárodně uznávaný učenec a profesor Hebrejské university v Jeruzalémě je expertem na záležitosti Středního východu a problematiku „jaderného vydírání“.

Netanyahu je skutečným „Dr. Strangelove“

Poznámka: Dr. Strangelove hlavní postava hrůzostrašně černé komedie Dr. Strangelove, čili jak jsem se odnaučil dělat si starosti a milovat tu bombu.

Co se teď ujasnilo, je to, že Izrael se připravuje na jadernou apokalypsu, ne aby snad nějakou přežil, ale na tu, kterou se připravují zahájit.

Co je také jasné a více než jasné, je to, že americká role při budování podzemních laboratoří pro biologické a chemické válčení a také zařízení pro „zacházení s jadernými zbraněmi“, jak to uvádí Washington Post, je aktivním útokem, spiknutím a plnou účastí na přípravě agresivní války, Apokalyptické války.

Gordon Duff

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: veteranstoday.com

]]>