O tom, že se západní finanční systém hroutí, už nemusíme nikoho přesvědčovat. Lidé to vidí každý den. Vidí krachy bank, rostoucí ceny potravin a nedostupnost nových úvěrů.

Mimochodem, americký Federální rezervní systém právě zvýšil základní úrokovou sazbu o dalších 0,25 % a prohlásil, že je třeba nadále omezovat objem úvěrů v celé ekonomice. Trh komerčních nemovitostí se řítí z útesu.

Pokud chcete přežít kolaps západního finančního systému, musíte být hbití. Proto dnes dostanete domácí úkol, včetně kontrolního seznamu všech věcí, které musíte vyřešit před zhoršující se finanční krizí.

Co dělat, pokud si chcete zachovat své bohatství i po uměle vyvolané demolici bankovního a finančního sektoru.

V nejnovějším vydání pořadu na kanálu Brighteon Broadcast News najdete podrobný návod na věci, které musíte začít řešit už teď, abyste po kolapsu finančních institucí na Západě měli k dispozici celou řadu možností.

Vysvětluje například, jak je třeba (dočasně) zachránit alespoň tři banky, včetně jedné velké banky (která dostane nekonečnou vládní pomoc) a dvou menších nebo středních bank (které vám nezavřou účet kvůli vašim politicky nekorektním názorům).

Dále je třeba nastavit převody peněz mezi těmito třemi bankami a nacvičit si převody peněz do těchto tří bank a z těchto tří bank, abyste měli celý proces předem nacvičený a věděli, jak rychle jednat, když nastanou problémy.

Na sezení se také dozvíte, že potřebujete také zákaznický vztah s obchodníkem s drahými kovy a také musíte mít ve svém chytrém telefonu, stolním počítači nebo notebooku kryptopeněženku a vědět, jak ji používat – tj. převádět eura na kryptoměny, směňovat jednu kryptoměnu za druhou, směňovat kryptoměny za eura atd.

To znamená, že budete také potřebovat tzv. bránu do kryptosvěta, což obvykle znamená burzu, jako je Gemini, Binance nebo Coinbase, kde si za svá eura kryptoměny koupíte.

Mimochodem, všem těmto burzám nelze důvěřovat, že bezpečně uchovávají vaše kryptoměny, takže po nákupu kryptoměn je u nich nedržte, ale okamžitě je převeďte do své osobní kryptoměnové peněženky mimo tyto burzy.

V relaci najdete další instrukce. Jde o to, že potřebujete dovednosti ve všech těchto oblastech, abyste mohli přesouvat aktiva rychle a bez toho, abyste se v některém kroku zasekli nebo zamrzli.

Je také moudré mít po ruce značné množství fyzické hotovosti, fyzického zlata a fyzického stříbra.

Věříme, že ti, kteří přežijí finanční krach, budou mít prospěch z kombinované strategie ochrany a mobility majetku zahrnující drahé kovy, banky, kryptoměny a služby ochrany osobních údajů.

Brzy vám bude vláda diktovat, jak můžete utrácet své vlastní peníze. Pamatujte – vstupujeme do éry, kdy vlády začnou přidělovat potraviny na příděl.

To znamená, že možnost nakupovat potraviny pomocí soukromých transakcí, včetně kryptoměn z důvodu ochrany soukromí, může být nezbytná, aby se zabránilo hladomoru.

Mimochodem, právě proto není bitcoin na seznamu kryptoměn, kterým lze důvěřovat, protože celý bitcoinový blockchain je zcela transparentní a veřejný. Kdokoli se může podívat, kde jste utratili bitcoiny, takže je nepoužitelný pro transakce, kde chcete chránit své osobní údaje.

Pouze kryptoměny s funkcemi ochrany soukromí vás plně ochrání před zvědavýma očima totalitního vládního režimu, který vás chce doslova vyhladovět omezením množství potravin, které si můžete koupit. Jednou z takových soukromých kryptoměn je Monero.

Na místní úrovni lze stejného soukromí dosáhnout nákupem potravin na místním farmářském trhu za stříbrné mince (stříbro má nižší hodnotu, takže je pro malé transakce výhodnější než zlato). Nebo obchodování se semeny, prostředky první pomoci atd. Barter má v místní ekonomice důležitou roli.

Shrneme-li to, stříbro je mincí pro soukromí při LOKÁLNÍCH transakcích a kryptoměny jsou pro soukromí při DÁLKOVÝCH transakcích, jako jsou nákupy přes internet.

Důležité však je, že všechny tyto systémy musíte praktikovat dříve, než dojde k horkému kolapsu finančního systému, protože jakmile k němu dojde, mnoho systémů finanční infrastruktury pro provádění transakcí se jednoduše vypne (například když banky vyhlásí záchranný program převodem vkladů na bankovní akcie nebo vláda na víkend zmrazí celý bankovní systém, aby všechny donutila přejít na nové měny CBDC).

Zdroj: naturalnews.com