Nikdo se neptá, vedlejší účinky se bagatelizují a místo toho se jako vysvětlení „objevují“ nové „syndromy“, nebo se úmrtí mladých sportovců svádí na Globální oteplování…

Ke stažení přikládám překlad nové knihy „Příčina neznámá“ – která je plná odkazů na studie a co je horší, je i plná desítek úmrtí mladých sportovců a dětí…

Kardiložka MUDr. Jana Gandalovičová se dlouhodobě zabývá nežádoucími účinky. Zasazuje se mimo jiné o to, aby se látky schválené ve zrychleném režimu přestaly podávat dětem a zdravým mladým lidem. „Kumulativní čísla jsou děsivá a zarážející,“ uvádí Jana Gandalovičová k databázi Světové zdrav.tnické organizace, která jen u jednoho typu látky proti nejznámějšímu viru světa eviduje za necelé tři roky používání 4.926.301 hlášení. Přitom u očkování proti obrně, které používá prakticky celý svět, eviduje 129.972 hlášení za více než 50 let.

V rozhovoru se věnujeme také pozadí schvalování a propagace plošné aplikace, které se odehrálo zcela v režii velkých farm. firem. Některé z nich přitom mají za sebou historii soudních procesů a milardových mimosoudních vyrovnání právě kvůli nežádoucím účinkům léčiv a nekalým obchodním praktikám. „Je potřeba vzdát se slepé víry. Medicína zažila spoustu slepých cest, chyba se může stát a jde o to, aby se ta medicína sebekorigovala. Tady ale chybí reflexe a chybí tady neustále i jakákoli diskuze,“ říká a dodává, že lékaři se budou muset zamyslet nad tím, jak se chovali k pacientům a co jim doporučovali.

Prof. MUDr. Vojtěch Thon – Jak se rozsévá mRNA vakcína do celého těla? Proč dochází k nežádoucím účinkům? Jak se mRNA dostává do buněk? Jaká data byla dlouhodobě tajena? Proč chrání slizniční imunita ne vakcína? Jak funguje vakcinace? Jak funguje slizniční imunita?

Jan Tománek