Váháte s koupí kancelářského balíku Office od společnosti Microsoft nebo váháte s instalací nejnovějšího operačního systému Windows? Licence na tento populární software běžně stojí několik desítek nebo dokonce stovek eur. Při jejich nákupu však můžete ušetřit spoustu peněz, zejména pokud sáhnete po ověřených a hlavně originálních licenčních digitálních klíčích. Jednou z takových platforem, která nabízí originální licenční klíče za zlomek běžné ceny, je platforma Godeal24. Na svých webových stránkách rozpoutala další slevové šílenství a vy byste si rozhodně neměli nechat ujít opravdu nízké ceny!

Godeal24 vám nabízí nejlepší cenu na originální Microsoft Office 2021 a operační systémy Windows. Nejnovější a nejlepší oficiální originální kancelářský balík Office 2021 Pro můžete zakoupit za pouhých 25,61 €. Pokud máte více počítačů, které chcete upgradovat, nebo nakupujete s přáteli, můžete si koupit balíček Office 2021 Pro-5PCs. Nejnižší jednotková cena je již 13,32 €! Godeal24 vykupuje klíče ve velkém od společností, které je již nepotřebují. Godeal24 před prodejem ověřuje, zda jsou všechny zakoupené licence platné. Na druhou stranu Godeal24 nemá žádné fyzické kanceláře ani sklady. Můžete si tedy koupit licenci Windows 10 nebo Microsoft Office za velmi příznivou cenu. Navíc je na výběr více verzí Office se slevou až 62 %, což je nejlepší čas na upgrade počítače!

Kancelářský balík Office 2021 Pro již od 13,32 eur!

62% SLEVA! Microsoft Office 2021 od 13,32 € (kupon „SGO62„)

Výhodné ceny pro více verzí systému Windows

V rámci aktuálního slevového tornáda najdete také licenční klíče pro operační systémy Windows 10 a Windows 11. Pokud toužíte po staré klasice v podobě Windows 10, rozhodně neváhejte využít dvojnásobnou licenci za 12,43 eur, díky níž vás jedna licence vyjde jen na 6,22 eur! Mnoho však nezaplatíte ani za nejnovější verzi Windows 11, kterou můžete mít již za 13,01 eura!

50% SLEVA! Originální operační systém Windows (kód kupónu “ SGO50„)

62% sleva na balíčky a další MS Office (kód kupónu „SGO62„)

Společnost Microsoft uvedla na trh také verzi Office MAC pro uživatele počítačů MAC a Godeal24 nabízí také zvýhodněné ceny sad Office. Při platbě zadejte slevový kód, abyste mohli využít zvýhodněné ceny.

62% sleva na MAC (kód kupónu „SGO62„)

Aby bylo možné vyhovět různým potřebám uživatelů, jsou k dispozici různé verze systému Windows 10, které vyhovují různým typům hardwaru, ať už osobního nebo firemního. Nejen nejrozšířenější Windows 10 Pro, ale také nejlepší edice Windows 10 Enterprise pro firemní použití, Windows Server atd.

Sleva až 50 % na další Windows! S (kupon kód “ SGO50„)

Pokud potřebujete nakoupit operační systém Windows a kancelářský balík MS Office ve velkém, podívejte se na akci „Business Wholesale“, kde dosáhnete ještě větší úspory!

Business Wholesale: Velkoobchodní prodej: operační systém Windows a kancelářský balík Microsoft Office

Godeal24 má kompletní a profesionální obchod s rozsáhlým katalogem 100% zaručených a legálních digitálních licencí. Stejný software můžete získat s více než 80% slevou, a to ještě oficiální. Nejen oblíbené operační systémy Windows a kancelářský balík Office, ale také praktičtější software pro počítače a mobilní nástroje, jako je řada IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších.

Další počítačové nástroje: Nejlepší cena, nejlepší produkty!

Nástroje pro MAC

Godeal24 je prodejce licencí Microsoft a významného softwaru pro zabezpečení IT, který vám umožní zakoupit OS Windows a MS Office za zvýhodněné ceny, stejně jako užitečné počítačové nástroje, jako je řada IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Ušetřete až 90 %! Licence jsou 100% originální a pravé. Godeal24 zná „historii“ každé prodávané licence a uživatelé je mohou bez problémů používat. Z tohoto důvodu jsou licence, které lze na Godeal24 zakoupit, „doživotní“, tj. lze je používat bez omezení: operační systém bude aktualizován a podporován společností Microsoft po celou dobu jeho životnosti.

Spolehlivost společnosti Godeal24 se plně odráží v dobré pověsti, které se těší na internetu, a v mnoha pozitivních recenzích na TrustPilot, kde je společnost v 98 % recenzí hodnocena jako „vynikající a skvělá“. To je dáno kvalitou nákupního zážitku a mnoha výhodami, které obchod nabízí: kromě možnosti vybrat si z mnoha originálních produktů se slevou až 90 % vám digitální doručení umožní obdržet software přímo na vaši e-mailovou adresu během několika sekund po nákupu. Jedná se o velmi pohodlný způsob doručení pro kupujícího.

Komerční sdělení.