(Natural News) Nyní zveřejňujeme výsledky laboratorních testů ICP-MS, které porovnávají prvkové složení lidské krve s prvkovým složením vzorku sraženiny odebrané z těla osoby, která byla očkována proti covid-19 a následně zemřela. (Foto: NaturalNews)

Tuto sraženinu poskytl balzamovač Richard Hirschman a tyto sraženiny jsou hojně zaznamenávány v tělech lidí, kteří „náhle zemřeli“ v týdnech nebo měsících po obdržení jednoho nebo více očkování proti covid-19.

Podle důkladné analýzy založené na údajích o nadměrném počtu úmrtí – které shrnul Steve Kirsh na serveru Substack – v současné době údajně může zemřít na následky očkování vakcínou proti covid-19 až 10 000 lidí denně.

Dosud bylo na celém světě podáno více než 12 miliard dávek vakcíny proti covid-19. Ve Spojených státech bylo podáno více než 600 milionů dávek.

Zde je fotografie jedné z těchto sraženin, kterou jsem pořídil pod laboratorním mikroskopem:

Pátrání po záhadě postvakcinačních sraženin

Dr. Ruby nás spojila s Hirschmanem a pomohla nám zajistit vzorky sraženin, které jsme testovali pomocí ICP-MS v naší laboratoři akreditované podle normy ISO a schválené podle normy 17025, která se specializuje na analýzu potravin a vody.

Pro úplnost dodáváme, že naše laboratoř je akreditovaná, auditovaná, kontrolovaná a validovaná pro testování ICP-MS ve vzorcích potravin a vody, stejně jako v dalších oblastech, jako je kvantifikační analýza kanabinoidů ve vzorcích konopného extraktu.

Rozsah akreditace naší laboratoře však nezahrnuje specificky lidské biologické vzorky, protože takové testování veřejnosti nenabízíme. Nicméně běžně testujeme vzorky krmiva pro psy a kočky, které se samozřejmě skládají ze zvířecího masa a rozemletých cév, masové tkáně, chrupavek a dalších biologických struktur živočišného původu, a používáme naprosto stejné metody přípravy, rozkladu, analýzy a vykazování vzorků postvakcinačních sraženin.

Rutinně testujeme také vzorky hovězího, drůbežího, rybího a jiného masa. Jsme si tedy velmi jisti přesností těchto výsledků. Navíc jsme nezaznamenali žádné selhání během procesu přípravy vzorků. Celá sraženina byla rozpuštěna v kyselině dusičné, což znamená, že její prvky přešly do roztoku a mohly být analyzovány pomocí ICP-MS.

Zde je fotografie některých sraženin nalezených v těle zemřelého:

Tyto testy ICP-MS byly provedeny 23. června tohoto roku. Zveřejnění výsledků jsme odložili, abychom měli čas podělit se o tato čísla s kolegy a vyžádat si zpětnou vazbu od ostatních.

Tato PDF byla také soukromě sdílena s Dr. Jane Ruby a dalšími. Nikdo s odbornými znalostmi v této oblasti nenaznačil žádné zjevné problémy nebo obavy týkající se této analýzy.

Pokud něco, je analýza ICP-MS poměrně jednoduchá: Vzorky se „rozkládají“ na kyselinu dusičnou, tato kyselina se rozprašuje do proudu kapaliny, který prochází plazmovým hořákem, ionizuje se a pak se vede přes kvadrupólovou sestavu, která třídí prvky podle jejich poměru hmotnosti k náboji.

Každý jednotlivý prvek je snímán a počítán na PMT (Photo Multiplier Tube), která převádí jednotlivé prvky na elektrický proud, který lze přesně spočítat. Tyto výsledky se porovnávají s externími standardy, které jsou sledovatelné podle NIST, a poskytují tak velmi přesné kalibrační křivky, což znamená, že kvantifikační údaje jsou mimořádně spolehlivé.

V tomto případě jsme jako hmotnost vzorku použili 0,4528 g sraženiny:

Základní informace o ICP-MS a o tom, proč je tak přesná, najdete v tomto článku NIH.

Zvláštní výsledky analýzy ICP-MS

Výsledky analýzy ICP-MS ukazují, že tyto sraženiny nejsou tvořeny krví – nejsou to „krevní sraženiny“.

Přestože máme v úmyslu provést další testy sraženin a vzorků krve, z dosud zjištěných údajů je zřejmé, že se nejedná o „krevní sraženiny“. Nejsou tvořeny pouze sraženou krví.

Jak to víme? Protože poměry a hustoty prvků jsou značně odlišné. Všimněte si následujícího srovnávacího grafu založeného na našich výsledcích ICP-MS (viz úplné výsledky níže) a všimněte si výrazných rozdílů mezi koncentrací prvků v krvi a sraženině mezi výživnými „markerovými“ prvky, jako je železo a hořčík:

ElementVýsledky krevních testůVýsledky srážlivosti
Mg (hořčík)35 ppm1.7 ppm
K (draslík)1893 ppm12.5 ppm
Fe (železo)462 ppm20.6 ppm
Zn (zinek)7.9 ppm2.4 ppm
Cl (chlor)930,000 ppm290,000 ppm
P (fosfor)1130 ppm4900 ppm

Jak vidíte, vzorek sraženiny po očkování obsahuje pouze 4,4 % železa, které by se vyskytovalo v lidské krvi. To samo o sobě potvrzuje, že tato sraženina není „krevní sraženina“.

Kromě toho si všimněte téměř úplného nedostatku draslíku (K) ve vzorku sraženiny. Sraženina obsahuje méně než 0,6 % draslíku jako lidská krev. Podobně je to i s hořčíkem.

Ve sraženině se nacházelo několik elektricky vodivých prvků

Kromě výše uvedených nutritivních prvků jsme si všimli zvláštního vzorce mezi elektricky vodivými prvky, jako je sodík (Na), hliník (Al) a cín (Sn).

U následující tabulky upozorňujeme, že výsledky pro cín a sodík pocházejí ze samostatné „semikvantitativní“ zprávy, která je méně přesná než „fullquant“ analýza použitá pro všechny ostatní zde uvedené prvky. V podstatě jsou semikvantitativní čísla přesná, pokud jde o relativní koncentrace mezi jednotlivými vzorky, ale nejsou porovnávána s kalibrovanými externími vzorky, takže uváděná skutečná (absolutní) koncentrace nemá interval spolehlivosti jako výsledky „fullquant“:

ElementVýsledky krevních testůVýsledky srážlivosti
Na (sodík)1050 ppm*1500 ppm*
Sn (cín)163 ppb*942 ppb*
Al (hliník)1.3 ppm1.6 ppm
* = SemiQuant výsledky, nikoliv plně kvantitativní.

Vzhledem k tomu, že obsah sodíku ve sraženině je téměř o 50 % vyšší a obsah cínu se zvýšil o 588 %, můžeme pouze vyvodit závěr, že samosestavující se sraženina v podstatě „sbírá“ nebo koncentruje určité prvky z cirkulující krve v průběhu sestavování sraženiny. Je pozoruhodné, že mnohé z těchto prvků jsou vodivé. Například hliník je nejběžnější alternativou mědi pro použití v elektrických rozvodech. Sodík je alkalický kov, který je vysoce vodivý, a cín se používá jako základní složka pájecích slitin používaných k výrobě nebo opravám desek plošných spojů.

Číselné údaje o elektrické vodivosti prvků najdete v této referenční tabulce elektrické vodivosti od společnosti Angstrom Sciences.

Jeden závěr je nevyhnutelný: Sraženina téměř zcela postrádá klíčové markerové prvky, které by měly být přítomny v lidské krvi (např. železo a draslík), ale vykazuje výrazně vyšší koncentrace prvků, které se používají v elektronice a obvodech.

Vyzýváme čtenáře, aby si udělal vlastní závěr o vysvětlení, které se za tím skrývá, pouze podotýkáme, že patenty Dr. Charlese Liebera mohou být obzvláště zajímavé.

Tato analýza zejména neodpovídá na otázku, zda jsou tyto sraženiny „živé“ nebo mrtvé (jako vlasy a nehty). Můj vlastní odborný názor je, že tyto sraženiny nejsou živé struktury. Z toho, co zatím můžeme vidět, se zdá, že jde o samosestavující se mrtvé biostruktury. Ale to je jen počáteční hodnocení a může se změnit s dalšími pozorováními nebo nálezy. Například priony jsou také samovolně se skládající, ale neživé biostruktury. Jsou to v podstatě špatně složené bílkoviny, které se šíří po celém mozku (nebo jiných oblastech) a způsobují morfologické změny, které ruší normální strukturu i funkci neurologických buněk. Něco nemusí být živé, aby to bylo samoskladné. Dokonce i viry, jak je popisuje tradiční virologie, jsou mrtvé struktury, které jsou nicméně samosestavitelné a mohou „růst“ na velikosti a hmotnosti, pokud jde o jejich agregátní populaci.

Následující mikroskopický obrázek, pořízený v naší laboratoři při zvětšení asi 1500 x, ukazuje něco, co se zdá být opakující se strukturou na drátovitém výčnělku jedné z těchto sraženin. Pokud by vás to zajímalo, nejedná se o lidský vlas. Je spojen se sraženinou:

Podívejte se na výsledky ICP-MS

Pro ty, kteří neznají jednotky, které jsou zde uváděny:

ppb = částic na miliardu
ppm = částic na milion
1 000 ppb = 1 ppm (protože metrický systém)

Jednotky používané přístrojem jsou hmotnost na objem (m/v) a „hmotnost“ je technicky poměr hmotnosti k náboji (m/z).

Zde je snímek obrazovky části z PDF zprávy o výsledcích ICP-MS pro živou lidskou krev:

ZDE si také můžete stáhnout celý dokument PDF s analýzou krve.

A zde je snímek obrazovky s výsledky analýzy sraženiny, který ukazuje analýzu ICP-MS pro sraženinu po očkování:

Nakonec si můžete stáhnout celý dokument ve formátu PDF s analýzou ICP-MS pro sraženinu zde.

Sdílejte výsledky a ptejte, další analýzy teprve přijdou

Neváhejte tyto výsledky sdílet, začlenit je do svých vlastních videí nebo podcastů a nabídnout vlastní vysvětlení, co by mohlo tuto zjevnou anomálii vysvětlit.

Uvítáme jakoukoli zpětnou vazbu k těmto výsledkům, včetně oprav, pokud v nich budou nalezeny nějaké chyby.

Vyzýváme také ostatní laboratoře, aby si tyto testy zopakovaly a veřejně publikovaly svá zjištění, jak jsme to udělali my zde.

Další výsledky analýzy přineseme v nejbližší době, včetně dalších mikroskopických snímků.

Zdroj: naturalnews.com