Tento velice smutný a emotivní telefonát po právu rozezleného otce, jehož dítě utrpělo po očkování na COVID-19 nevratné poškození srdce, je zcela výmluvný.

Naprosto šílená je pasáž, kdy se zoufalý otec ptá: “Proč rodičům neříkáte o možných vedlejších účincích vakcín?”

A odpověď sestry (v nemocnici, nebo patrně na informační lince): “Abychom je zbytečně nevystrašili a neodradili od očkování…

K tomu není skutečně co dodat a je zajímavé, že jakmile bylo dítě tohoto otce takto postiženo, začal se okamžitě o očkování zajímat. A zjistil věci, které ho zdá se opravdu šokovali a skvěle sestře oponuje na “obvyklý argument”, že benefity očkování zdaleka převyšují známé vedlejší účinky.

“Zjistil jsem, že z těch 400 dětí, které v USA deklarovali, že na na covid zemřely, nebylo ANI JEDNO ZDRAVÉ – měly rakoviny, leukémie, obezity…”

Škoda, že se nezajímal dříve a slepě věřil lékařům a systému…

V tom šíleném telefonátu je pro mě jedna naděje a ta jsou tito rodiče, kterým zemře, nebo se nevratně poškodí zdraví jejich dětí a kteří do té doby mlčeli – jsem si totiž jistý, že poté až nebudou mít co ztratit, začnou se spojovat, přestanou mlčet a hlavně budou chtít vrahy svých dětí dostat před spravedlivé soudy!

Jan Tománek