Pokud rozbila se vám bateria v nocí nebo o vikendu, instalatér nonstop vám pomůže 24/7, stačí jen zavolat. Máte rozbitou baterii, neustále vám z toho teče voda, nefunguje regulátor sprchy atd. (Foto: Flickr)

Většinou oprava baterie je zbytečná, aby všechno fungovalo jak má byt je zapotřebí vyměnit vodovodní baterii za novou – v zásadě na tom není nic složitého, je potřeba ji vybrat a nainstalovat.

Hlavní funkcí baterie je míchání horké a studené vody. Nyní instalatérský trh nabízí mnoho možností designu vodovodních baterií. Míchačky jsou zařízení, ke kterým jsou připojeny dvě trubky s teplou a studenou vodou. Jak se ale voda v kohoutku namíchá, záleží na tom, jaký kohoutek má. Instalatér nonstop doveze vám vodovodní baterie, nemusíte se o tom starát

Instalatér nonstop – čištění odpadů

Ani jeden byt, dům, chalupa v Praze není pojištěn proti ucpané kanalizaci. Takový nepříjemný jev, jako je ucpané potrubí, je častým nezvaným hostem v kuchyních a koupelnách vícepodlažních budov a rodinných domů .instalatér nonstop ráchlé a kvalitně vyčistí odpadní potrubí I nejmodernější kanalizační systém může ztratit svou účinnost kvůli snížené kapacitě potrubí způsobené nečistotami a usazeninami. V tomto případě je zapotřebí profesionální přístup pro odstranění ucpání

Instalatér nonstop dokáže vyčistit odpad pomocí profesionálních přístrojů Rothenberger, Rems

Ucpání odpadů – hlavní příčiny:

(vlasy, toaletní papír; Hození do potrubí různých předmětů hračky, hadry, zanášení potrubí, vápenném, chyby v návrhu systému – nadhodnocený úhel sklonu, úhly 90 stupňů nebo více; Provádíme čištění odpadu 24/7 nepretržitě.

Nonstop oprava kotlů

Instalatér nonstop opravuje kotlé, zasobníky a bojlery. V případě že máte nízký tlak v kotli, teče vám z něj voda, praskla expanzní nádoba, neváhejte na nás obrátit. Náš dispečer vám řekne orientační opravy po telefonu. Instalatér topenář dorazí co nejdříve a opravu poruchu již v tento den, pokud to bude možné. 

Jaké kotlé opravuje instalatér nonstop

Opravujeme kotlé veškerych značek, takových jako protherm, vaillant, viessmann, buderus, ariston, atd. Pro kvalitní a rychlou opravu volejte na náš dispečink. naší instalatéři vždy mají s sebou potřebné ventily, čidla a další nezbytné dily pro opravu plynových a elektrokotlů.

Oprava protekajíciho wc

Nonstop instalatér dokáže opravit wc kdykoliv, čtyři a dvacet hodin denně, sedm dní v týdnu.

Zavolejte nám na infolinku a za hodinu jsme u vás. Často stava se že záchod záčne protekat. Příčin může být několik, jedna z příčin protékání wc je nesprávná počáteční instalace, taky wc muze protekat k vůlí závadě na materiálu. Pokud wc protéká přímo do mísy je velká pravděpodonost že splachovácí mechanismus je ucpaní, potřebují čištění nebo výměnu. Naší instalatéři nonstop profesionálně opraví wc, rychlé, kvalitně se zárukou. Stačí jen zavolat a závadá bude vyřešena bez starostí.

Čištění odpadních stoupaček

V připadě že v máte v bytovém domě ucpanou stoupačku, neváhejte nám volát. Ucpaná stoupačka může způsobit velkou škodu, odstraňování nasledku havarii může stát dražší než čištění stoupačky včas. Instalatéři nonstop poskytují kvalitní a rychlý havarijní servis 24/7, volejte, rádi pomůžeme i když potřebujete jen poradit se. Nenechte nečistotam zničit váš majetek.

.Havarijní oprava potrubí

v případě provrtaní nebo prasknutí potrubí naší instalatérská firma poskytne naléhavý servis.I když se jedna o starou stoupačku nebo podlahové topení.

Komerční sdělení.