Evropský parlament se chystá odhlasovat univerzální povinné EU covid pasy. Do 8. dubna 2022 má každý občan právo poslat zpětnou vazbu, názory, připomínky, zkrátka vyjádřit nesouhlas. (Foto: Flickr)

Vyjádřete svůj názor ZDE.

Všechny obdržené připomínky Evropská komise zveřejňuje na svém webu a po uplynutí lhůty (8. 4. 2022) je zanalyzuje.

Zde jsou některé vybrané:

15 Březen 2022 | občan EU / Hana Řezáčová (Česko)

Nesouhlasím se zavedením Covid pasů. Je to diskriminující nástroj zla pro občany, kteří odmítají zdravotnickou diktaturu.

15 Březen 2022 | občan EU Anonymní

Nesouhlasím s prodloužením povinnosti předkládání potvrzení o očkování, o testu nebo o zotavení v souvislosti s onemocněním COVID-19 jakožto podmínky pro využití práva na volný pohyb občanů Evropské unie.

15 Březen 2022 | občan EU Miroslav Zahrádka (Česko)

Nesouhlasím s prodloužením povinnosti předkládání potvrzení o očkování, o testu nebo o zotavení v souvislosti s onemocněním COVID-19 jakožto podmínky provyužití práva na volný pohyb občanů Evropské unie.

Prodloužení platnosti nařízení o digitálním certifikátu EU COVID

Komise chce znát váš názor. Zpětnou vazbu k tomuto přijatému aktu lze zasílat po dobu minimálně 8 týdnů. Evropská komise všechny obdržené připomínky zanalyzuje, vytvoří shrnutí a předloží ho Evropskému parlamentu a Radě k legislativní diskusi. Obdržené připomínky budou zveřejněny na těchto internetových stránkách, a proto musí být v souladu s pravidly pro zpětnou vazbu.

Vyjádřete svůj názor ZDE.