Robert Salas, bývalý důstojník amerického letectva, nedávno uvedl několik pozoruhodných tvrzení týkajících se mimozemšťanů. (Foto: Twitter/Robert Salas)

Pokud Salasovi uvěříte, mimozemšťané převzali kontrolu nad jadernými zbraněmi na Zemi a v roce 1967 téměř rozpoutali třetí světovou válku.

Toto odhalení přichází v souvislosti s tím, že několik bývalých velitelů amerického letectva přišlo s vyprávěním o UFO a mimozemšťanech.

Existence neidentifikovaných vzdušných jevů (UAP), které byly dlouho považovány za tabu, byla poprvé přiznána, když americké úřady zveřejnily, že viděly letadla, která nevypadají jako lidská technika. Tato letadla stále zůstávají neklasifikovaná.

Bývalí vojenští důstojníci si jsou mimozemšťany jisti

Očekává se, že čtyři bývalí kapitáni USAF si na tato tvrzení o mimozemšťanech a UFO dále posvítí podpůrnými odtajněnými vládními dokumenty na akci 19. října ve Washingtonu.

Přestože akce UFS nebude přístupná všem, Salas v tiskové zprávě oznámil, že bude vysílána živě online poté, co se na ni podařilo vybrat téměř 14 000 dolarů.

ŽIVÝ STREAM ZAČNE 19. 10. 2021, 14:45 – evropského času:

Salas především tvrdí, že 24. března 1967 převzali mimozemšťané kontrolu nad deseti mezikontinentálními balistickými raketami a vyřadili je z provozu.

Údajný incident se odehrál na letecké základně Malmstrom v Montaně v USA poté, co UFO vyřadilo z provozu zbraňové systémy na jaderných základnách a aktivovalo rakety vynucením startovacích sekvencí… a nedlouho poté vše vypnulo, uvádí se v tiskové zprávě.

Jako by se údajní mimozemšťané chtěli předvést. „Jen vězte, že to můžeme udělat, kdykoli se nám zachce,“ můžeme si představit, jak mimozemšťané myslí.

Zdroj: indiatimes.com