„Slyšení v arizonském Senátu ohledně volebního auditu v okrese Maricopa je zdrcující zprávou pro demokraty z radikální levice a Bidenovu administrativu.

Ačkoli se jedná o předběžné prohlášení a výsledky budou zveřejněny později, podle Senátu se zdá, že 74 243 korespondenčních lístků bylo sečteno „bez jasného záznamu o jejich odeslání“. Po volbách bylo vyškrtnuto 18 000 voličů. Bylo také zjištěno, že hlasovací systém byl hacknut nebo kompromitován (kým?). Velmi velké problémy byly zjištěny s tiskárnami a hlasovacími lístky, s různými použitými papíry atd.

Nesrovnalosti odhalené při dnešním slyšení představují stovky tisíc hlasů, což je mnohonásobně více, než potřebujeme k vítězství. Navzdory těmto obrovským číslům jde o stát, který Fox News velmi brzy označila za Bidenovo vítězství. Zde ani v žádném jiném sporném státě nedošlo k vítězství.

Maricopa County odmítá spolupracovat se Senátem a ostatními, kteří usilují pouze o čestnost, poctivost a transparentnost. Proč se komisaři nezabývají touto zkorumpovanou volbou? Co se snaží skrýt?

Vysoce respektovaná senátorka Wendy Rogersová dnes na Twitteru napsala, že je třeba zrušit platnost volebních osvědčení. Každopádně senátní patrioti pokračují v přípravě konečných výsledků, které budou zveřejněny v nejbližší době. Ale na základě dnešního slyšení, proč čekat déle?“

Donald J. Trump