V tomto okamžiku se kolem nás rojí spousta dezinformací. Dejte si pozor na to, čemu uvěříte. Princ si nezaslouží nic menšího. S tím, jak to začíná být čím dál jasnější, jsou tu média mainstreamu, aby kryla konspiraci o Princově smrti. Krmí nás polopravdami i vyloženým lhaním a oficiální verze událostí, jak o ní referují média, je nejmírněji řečeno neudržitelná. Je třeba, abychom začali klást určité otázky. To je to nejmenší, co si Princ zaslouží.


Minulý čtvrtek TMZ přerušil své obvyklé oddychové činnosti, kdy platí paparazzi, aby házeli celebritám písek na obličej, aby ty celebrity mohli vyfotit s naštvaným výrazem tváře, a rozhodli se porušit tradici a místo toho ohlásit nějaké skutečné zprávy. Vyslali exkluzivní příběh o Princově tragické smrti – jednu hodinu poté, co ta legendární hvězda popu zesnula.

To je pravda a za pouhou jednu hodinu po Princově smrti mělo TMZ úplnou vysvětlující reportáž se svědky, fotkami, jmény, časy, lékařskými prohlášeními, záznamem z nouzového volání pomoci na 911 a pravděpodobné příčiny smrti.

Bylo by to vůbec možné? Nebo celý ten vykonstruovaný příběh TMZ podstrčila jeho záhadná vrchnost v předpřipraveném balení, které nic netušící veřejnost snadno a rychle stráví?

 

DEZINFORMACE MAINSTREAMOVÝCH MÉDIÍ

Mainstreamová média se rychle k TMZ (patřící společnosti Time Warner) přidala a vypouštěla ten samý přesvědčivý příběh. Nejdříve se nás pokoušeli přesvědčit, že Princ byl feťák. Teď už naznačují, že zemřel na AIDS.

V tomto okamžiku se kolem nás rojí spousta dezinformací. Dejte si pozor na to, čemu uvěříte. Princ si nezaslouží nic menšího. Přijděme tomu na kloub.