Larry Silverstein přiznal, že rok před útokem 11.září bylo v plánu vybudovat novou WTC-7! Při pohledu do minulosti, konkrétně do doby 1 rok a 5 měsíců před útokem, se tehdy konalo setkání, při kterém se plánovala výměna budovy č.7 v roce 2002. Veteranstoday.com uvádějí, že se Silverstein přiznal k řízené demolici při rozhovoru o plánech stavby nové WTC-7.

Máme nějaké návrhy. První setkání ohledně plánování bylo v roce 2000, krátce na to byla plánovaná stavba na rok 2002. 

Ovšem je zde jeden problém. Setkání a také plány na stavbu nové WTC-7 má mnoho společného s řízenou demolicí a útok 11. září. Jinak by tento malý pohled do minulosti neměl vůbec smysl. S nejvyšší drzostí Silverstein rovnou plánoval výstavbu na místě World Trade Center, které tam stálo až do doby útoku 11. září.

Lucky Larry původně vlastnil pouze WTC-7, ovšem došlo k dohodě s jeho kolegou  Levišem Eisenbergerem, a sionistickým miliardářem  Frankem Lowyem, aby WTC bylo prodáno Silversteinovi. K dohodě došlo v červenci 2001 a Larry získal tak vlastnická práva k budovám.

Co však udělal  jako první krok – zvýšil pojištění budov kvůli možnému teroristickému útoku s podmínkou okamžité hotovostní výplaty částky.

A tak získal 11. září Larry jackpot. Kvůli zničení budov, které byly zničeny i s 3 tisíci  lidmi uvnitř.

Larry měl být v budově také, ovšem jeho žena mu  naštěstí připomněla jeho návštěvu dermatologa. Jeho dcera měla podobně vzhlížející výmluvu. Oba tedy přežili a ještě z tohoto neštěstí profitovali, zatímco všichni ostatní bohužel zemřeli.

Larry je opravdu  lucky. Jednoduše měl štěstí, anebo zatraceně dobré informace, kterými někteří vyvolení disponují.