Změny klimatu jsou v poslední době oblíbeným tématem, zejména v alternativních médiích, která se zabývají několika dalšími tématy spojenými s tímto. Témata jako geo-inženýrství a HAARP spolu s komentáři politiků, kteří se k tématu vyjadřují, naráží na některé významné klimatické katastrofy, za které může Americká armáda. Je ovšem často přehlížen fakt, že lidstvo směřuje k bodu, kdy už nebude cesty zpět a planeta bude zničena. K tomuto bodu zlomu se blížíme nezávratnou rychlostí. Lidstvo má na planetu Zemi negativní dopad. Přispělo k drastickým klimatickým změnám, a pokud se něco okamžitě nezmění, dopadne to špatně. Je to skoro nesplnitelný úkol, povědět všem lidem, co je potřeba udělat, abychom zastavili změny klimatu.

Mnoho z nás se ptá, jak můžeme změnit něco tak rozsáhlého. S takovým počtem zdrojů v rukou malých korporací, které ovládají naše zdraví, výrobu energie, finance, vzdělávací systém a další, do máme tedy dělat? Tyto korporace diktují I vládní strategie, pro nás je skoro nemožné navrhnout řešení této situace, která je na dosah.

Doby, kdy jsme žili v souladu s naší planetou už jsou za námi. Měli bychom spolupracovat s přírodou, ne proti ní bojovat. Máme prostředky, kterými můžeme nahradit současnou zkušenost lidí na Zemi.

Snad Vám toto video dá podnět k přemýšlení…