Letecké společnosti z Ruska, Kazachstánu a Kambodži budou mít v blízké budoucnosti kolem čtyřiceti letadel "Suchoj Superjet". To je jeden z prvních výsledků leteckého show "Max", které byla zahájeno v Moskvě. Jednání o dodávkách nových domácích letadel do Íránu jsou na cílové pásce. Poptávka je i po vojenské technice. Vystavovateli jsou přední společnosti z Evropy a Asie. Vladimir Putin je přesvědčen, že navzdory politické situaci, bude "Max" platformou pro hledání nových partnerů. Max 2015 rychle nabírá význam. Figury vyšší pilotáže demonstrují stíhačky Su-35, nejnovější T-padesátky …. A moderní MiGy, což je symbolické v roce 70. výročí vítězství, stoupají spolu s legendou Velké vlastenecké války – MiG-3.


Pýcha a úroveň ruského letectví. Jsou zde všechny akrobatické týmy – "Striži", "Russkije viťjazi", "Sokoli" a poprvé – "Krilja Tavridy". Lety nad Žukovským upoutávají tisíce očí pohlédnout do nebe. Ale i na zemi je spousta práce. O tom hovořil při otevírání letecké show Vladimír Putin.

Letecké přehlídce přihlíží Vladimír Putin ve společnosti korunního prince Abu Dhabi. Delegace Spojených arabských emirátů, mezitím, studuje se zájmem ruské radarové systémy. Jsou to výrobky budoucnosti, jejich analogy na světě nejsou. Proto se žádného narušení ze vzduchu nebojíme!