Z mnoha stran slyšíme, že už máme toho kremelského svinstva plné zuby, a varováni špičkovým politologem Šafrem, že budeme napadeni fašistickým Ruskem co vraždí lidi. A že tady vládne lůza příživníků a žijí zde idioti, kteří chtějí ČR zničit a dostat nás do Ruska. Škoda, že úplný scénář jak se to stane a jak přijdeme o naši těžce získanou demokracii a svobodu, zatím nikdo pro potřebu nejširší veřejnosti nedefinoval. Nám jednodušším pak nezbývá než si lámat vlastní hlavu jak k tomu dojde. Mne zatím inspirovali, kromě pana Šafra, myšlenky stejně názorově zásadových politologů a redaktorů typu Macháčka, Fištejna, Putny, Paškové, ideově sjednocených kolem New York University of Prague.


Ti se už patrně také nasr..i jako pan Šafr a vyzývají k důstojnosti a ke konečnému vypořádání se s 5. kolonou Ruska. V tom jsou naštěstí ve shodě s míněním našich předních politiků jako jsou Schwarzenberg, Vondra, Bursík, Němcová, Kalousek, Štětina a i s výzkumy veřejného mínění organizovanými ČT.

Po obsazení Ukrajiny, Polska, Slovenska, Maďarska, Rumunska, Bulharska a posléze i Německa Ruskem, přijde určitě na řadu i Česká republika. Už před tím provede ruský velvyslanec-protektor přípravu a investuje do „rudé“ revoluce alespoň 500 miliard rublů. Podplacení a proškolení novináři odstartují hanebnou dezinformační kampań proti mírovému úsilí USA v Iráku, Libyi, Sýrii, Jemenu a v dalších zemích, obviňující USA z vytvoření a podpory IS a ze zodpovědnosti za miliony mrtvých ve světě. To prý na základě jejich intervencí! Také dostanou za úkol vyvrátit lživé tvrzení o destabilizaci světové ekonomiky vlivem oficiálního dluhu 18 bilionů $ a 42 bilionů $ nefinancovaných závazků, hrazených tištěním ničím nepodložených petrodolarů…

A pokud nebude Česko ochotno dělat to co Rusko potřebuje, zkroutí mu ruce jako již mnoha jiným státům. Vždyť se ústy svého prezidenta holedbá nejsilnější armádou na světě a vyhrazuje si zasáhnout všude ve světě, kde bude ohrožena bezpečnost Ruska. Za pomoci agentů, zorganizuje komunistický „rudý Majdam“, požadující „demokraktickou změnu“. Najatí severokorejští a iránští odstřelovači ze zálohy “pacifikují“ českou policii. Z toho vzejde nová zkorumpovsná vláda, pro jistotu doplněná „odborníky“ z Ruska. Ta zvýší díky masivnímu zbrojení naše ani ne dvoumiliardové zadlužení, na několikanásobek. To napomůže i rychleji eliminovat desetinásobnou vojenskou převahu bloku NATO a Rusku ovládnout celý svět. Nová vojenská základna zřízená na našem území, bude dokonce již v pořadí 3. ruská na cizím územím! Odstartuje agresivní snahu Ruska o vytvoření rovnováhy s 830 základnami USA ve světě. Pomocí půjčky z nově natištěných rublů, do české vlády dosazený ruský ministr financí, ve spolupráci se zkorumpovanými ministry, reprivatizuje z rukou našich dosavadních spojenců prosperující český průmysl ve prospěch ruské válečné mašinerie. Masivní investice do zbrojení, tak oddalují hospodářský krach rozpadajícího se primitivního a zaostalého Ruska.

Rusko nám také nařídí zrušit veškerou kulturní výměnu se západními státy. Zařídí aby byl z internetu stažen obsah, který představuje munici informační války. Odejme vysílací licence anglicky vysílajícím státním kanálům kabelového a satelitního vysílání v Evropě i nad Evropou. Prý „demokraticky ustavená vláda“ zavede cenzuru tisku i internetu. V rámci dezinformační kampaně, vedené KGB, se nepochybně u nás objeví řada teroristů. Tyto teroristy s pomocí tajných služeb a odposlechu veškerých telekomunikací odhalí, analyzují a nakonec internují např. v mučícím sředisku na již dobytém polském území. Potencionální teroristé v zemích našich současných spojenců, budou eliminováni pomocí dronů z nově zřízeného řídícího centra v Brdech. Ruská propaganda napadne i tak zřejmou skutečnost, o které málo kdo u nás pochybuje, že Rusáci“ společně s Němci začali 2. světovou válku a že Rudá armáda nás v květnu 1945 dobyla a že nešlo o osvobození. Je skoro jisté, že za pomoci servilních politiků bude zaveden i pojem vlastizrady a aktivizována policie a soudy k potírání tohoto trestného činu, a to už ve stadiu pokusu, což důsledně izoluje ještě nenakažené.

Rusko nepochybně odstoupí od uznání Mezinárodního trestního tribunálu, který ratifikovalo již přes 100 států. To proto, aby nemohli být stíháni jejich vrcholní představitele zodpovědní za zločin genocidy, zločiny proti lidskosti, válečné zločiny a za agrese páchané po celém světě. Ti potom bezostyšně začnou pracovat na likvidaci americké vlády a prezidenta Obamy. K vystupňování militaristické atmosféry se nebudou určitě štítit ani operací „pod cizí vlajkou“. Tou se může stát např. teroristický útok na Lomonosovovu univesitu, či další sestřel civilního letadla, podobně jako toho malajsijského nad Ukrajinou, o jehož pachatelích nepochybuje celý civilizovaný svět.

Ideově bloudící veřejnost volá po mnohem kvalifikovaněji sepsaném scénáři našeho ohrožení Rusy, urgentně projednaném v obou sněmovnách. To je ale jen pasivní opatření. Naštěstí existují i stateční lidé, kteří pochopili jako pan Šafr, že s Rusy se nelze domlouvat jinak než s klackem v ruce, a jsou odhodláni s pomocí z USA nezištně dodaných smrtících zbraní na Ukrajinu, se s Rusy poprat. A ve společném boji držet vysoko vlajky se symboly ukrajinských dobrovolných batalionů Pravého sektoru, chránících Evropu. Tak přinutit Rusy, řečeno slovy Jefima Fištejna – ať si vyberou mezi totálním nasazením a válkou prakticky proti celému světu, anebo pokorném návratu k následování Západu v jeho svobodném vývoji. A my světu dokážeme, že nejsme žádní východní barbaři a že patříme na Západ.

Petr Vavruška

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]