Dnes ráno jsem lenivě prohlížel materiály o vraždě „opozičního politika“ Borise Němcova. Myslím si, že je člověku je jasné, pro koho je to výhodné. Na oltáři „války proti Putinovi“ je další „obětní beránek“, po sérii takových „jehňat“ v osobách Juščenka, Politkovské, Litviněnka, Berezovského … (seznam je obrovský). Nemám snahu rozebírat vztah s „ukrajinským modelem“, podle profilů na sociálních sítích, tam se ještě tato rodina, nevím proč, rychle "přestěhovala" do Ruska, do Moskvy a Saratova, v každém případě je v sociálních sítích. Je jasné, že „vzor“ je temný. Ale jeden screenshot sítě mne zaujal.


( zdroj)

Mám zájem o datum poslední aktualizace této stránky, a rozhodl jsem se ho prozkoumat. Zde je stránka v ruském sektoru Wikipedia o vraždě Němcova.

( zdroj)

Kliknul jsem na tlačítko „historie“, prošel odkazy dole a stiskl tlačítko „500“ v „Porovnat vybrané verze“. Nebudete tomu věřit, ale viděl jsem 37 verzí vraždy, které se objevily již dříve na této stránce než došlo k vraždě. Mimochodem, to dokazuje, že samotná stránka o zavraždění Němcova byla vytvořena dříve, než došlo k samotné vraždě.

( zdroj)

Kliknul jsem na první úpravy v 21:54, 27.února 2015 Dmitrij Rožkov, a četl jsem „Ruský politik Boris Němcov byl zabit v noci z 27. na 28 února 2915 , v Moskvě na velkém kamenném mostu se čtyřmi (!!!), záběry ze strany neznámých osob z vozu. Němcov na svá zranění zemřel na místě. Zločinci zmizeli, ve městě byl vyhlášen plán „Perechvat“.

( zdroj)

Zábavné, Velký Kamenný most se pak stal Velkým Moskvoreckým, rok 2915 rokem 2015, a čtyři kulky – šesti! Zdá se, že naší kreativní inteligenci a jejím zahraničním kurátorům se zase něco nepovedlo. Čekáme na pokračování představení v tomto absurdním divadle.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: P. Reif

    Zdroj: novorus.info