Herbert E. Meyer, pošuk, který byl speciálním asistentem ředitele CIA během Reaganova presidentství, vydal článek, kde vyzýval k zavraždění ruského presidenta Putina. Jestli ho dostaneme z Kremlu „ s dírou v hlavě od kulky, bude to pro nás OK“. (viz tento článek) Jak dokazuje ten bláznivý Meyer, šílenství, které rozpoutal Washington ve světě, nemá žádné zábrany. José Manuel Barroso, instalovaný jako loutka Washingtonu, zkreslil svůj nedávný telefonický rozhovor s ruským presidentem Putinem tak, že řekl mediím, že Putin vyslovil hrozbu: „Když budu chtít, budu do dvou týdnů v Kyjevě.“


Jenže Putin tu hrozbu nevyslovil. Taková hrozba by nebyla v souladu s celkovým přístupem Putina ke strategické hrozbě Washingtonu a jeho NATO loutek, kterou vytvářejí na Ukrajině. Ruský zástupce u EU, Vladimir Čižov, řekl, že pokud by se dále šířila Barrosova lež, zveřejní Rusko plně celou jejich konverzaci.

Každý, kde je obeznámen s rozdílem mezi ruskou a ukrajinskou armádou, ví velice dobře, že by to trvalo Rusku 14 hodin a ne 14 dní, než by obsadilo celou Ukrajinu. Stačí si připomenout, co se stalo gruzínské armádě i s jejím americký a izraelským vybavením a poradci – zhroutila se během pěti hodin.

Lež, kterou loutka Washingtonu Barroso vyslovil, nebyla hodna slušné osoby. Ale je někde v Evropě slušná osoba u moci? Nikde. Slušní lidé moc nemají. Připomeňme si generálního tajemníka NATO Anderse Rasmussena. Byl to předseda vlády v Dánsku, který poznal, že se vyšvihne nad dánské poměry, pokud bude loutkou Washingtonu. Ještě jako ministerský předseda významně podporoval invazi USA do Iráku a prohlásil, že „víme, že Saddam Hussein má zbraně hromadného ničení“. Samozřejmě, že ten cvok nic takového nevěděl, navíc proč by to zrovna v případě Iráku vadilo. Mnoho zemí světa má takové zbraně.

Podle pravidla, že kdo slouží Washingtonu, je povýšen, byl povýšen i on.

Problém s takovými lidmi je ten, že riskují pro svou kariéru osud světa. Rasmussen nyní vystavil celou východní i západní Evropu riziku zničení. Rasmussen vyhlásil vytvoření vojenských sil, schopných zaútočit blitzkriegem na Rusko. To, co loutka Washingtonu nazývá, „plánem na pohotovou akci“ je prý ospravedlněno „agresivním chováním Ruska na Ukrajině“.

Rasmussenova „blesková průrazná síla“ by byla vyhlazena spolu se všemi hlavními městy Evropy. Jaký idiot provokuje tímto způsobem nukleární válku?

Rasmussen nás ujišťuje o „agresivním chování Ruska“, ale nemá k tomu žádný důkaz. Rusko stálo opodál, když loutková vláda v Kyjevě ostřelovala a bombardovala civilní domy, nemocnice, školy a současně publikovala trvalý proud lží o Rusku. Rusko odmítlo žádost východních a jižních ukrajinských provincií na spojení s Ruskem. Jak čtenáři vědí, považoval jsem Putinovo rozhodnutí za chybu, ale události ukázaly, že jsem se mýlil a uznávám to. Nyní je doloženo, že každý agresivní čin je výsledkem podpory kyjevských nacistů ze strany USA a EU. Jsou to ukrajinské nacistické milice, které napadají civilisty v bývalých ruských teritoriích na východní a jižní Ukrajině. Řada pravidelných ukrajinských vojenských jednotek přeběhla k tamějším nezávislým republikám.

Ano, nacisté. Západní Ukrajina je domovem ukrajinské divize SS, která bojovala za Hitlera. Dnešní milice organizované Pravým sektorem a ostatními pravicovými politickými organizacemi mají insignie ukrajinské divize SS. To jsou lidé, které Washington a EU podporuje. Pokud by ukrajinští nacisté zvítězili nad Ruskem, což nedokážou, obrátily by se proti Západu stejně jako ISIL, zafinancovaný Washingtonem, který se v Líbyi a Sýrii utrhl ze řetězů. Nyní ISIL přetváří Střední východ a zdá se, že Washington je proti tomu bezmocný.

William Binney, bývalý vysoký funkcionář americké NSA, a jeho kolegové z CIA a vojenských výzvědných služeb napsali německé kancléřce Merkelové dopis, kde ji varují v souvislosti s sumitem NATO ve Walesu před Obamovými lhaním. Připomínají Merkelové, aby si připomněla lži o iráckých „zbraních hromadného ničení“ a nenechala se znovu oklamat a zatáhnout do konfliktu s Ruskem. (viz Zero Hedge)

Otázkou je – koho Merkelová vlastně reprezentuje? Washington nebo Německo? Zatím to vypadá, že Merkelová reprezentovala Washington, nikoliv německé zájmy, nikoliv německý lid a nikoliv zájmy Německa. Zde je doklad protestu v Drážďanech, kde dav zabránil v projevu Merkelové, výkřiky o válečném štváči, lháři a skandováním „žádnou válku s Ruskem“.

Vedoucí mé dizertační práce při studiu na doktorát, který se stal vysokým funkcionářem Pentagonu, pověřeným ukončením války ve Vietnamu, odpověděl na mou otázku o tom, proč Washington vždy zajistí, že Evropané udělají to, co chce Washington, odpověděl: „Peníze, dáváme jim peníze.“ „Myslíte zahraniční pomoc?“, ptal jsem se. „Nikoliv, dáváme evropským lídrům pytlíky peněz. Dají se koupit, tak je kupujeme. Pak nám slouží.“ Možná, že to vysvětluje bohatství, které má po odchodu z úřadu Blair.

Západní média, největší nevěstinec na světě, štvou do války. Řídicí rada novin Washington Post, což jsou nyní trofejní noviny v rukou milionáře a vlastníka Amazon.com, otiskly 31. srpna úvodník, který publikoval všechny lži Washingtonu o Putinovi.

Vlastník Amazon.com možná ví, jak udat produkty na internetu, ale je ztracený, když jde o to řídit noviny. Jeho novináři učinili z Washington Post předmět posměchu na celém světě.

Novináři, které ustavil majitel do funkcí ve Washington Post, publikují bezhlavá osočení Putina jako:Putin, hořce trpící ztrátou moci po kolapsu SSSR „obnovil tyranii Velké Lži“, tak aby obnovil Ruskou říši.“

Rusy sponzorované milice na Ukrajině“ jsou odpovědné za sestřelení malajsijského letadla v červenci. „Ruským státem kontrolovaná media“ lžou a zkreslují ruským čtenářům, stranu, odpovědnou za sestřelení.“

V nepřítomnosti nezávislých a svobodných medií si jen málo Rusů uvědomuje, že ruští vojáci a výzbroj jsou v akci na východní Ukrajině, když jejich uniformy nemají výložky a jejich vozidla poznávací značky. Bez svobodných medií jsou Rusové ponecháni vlivu palby lží.“

Putinova Velká Lež ukazuje, jak je důležité podporovat svobodný tisk tam, kde stále ještě existuje a obdobně podporovat Radio Svobodná Evropa, které přináší pravdu lidem, kteří ji potřebují.“

Jako bývalý editor Wall Street Journal mohu říci, s naprostou jistotou,že taková mimořádná propaganda v úvodníku by měla za důsledek okamžité propuštění všech, kdo se na ní podíleli. V době, kdy jsem působil ve štábu amerického Kongresu, byl Washington Post považován za aktivum CIA. Dne už klesl hluboko pod tuto úroveň.

Zažil jsem hodně propagandy ve své době, ale úvodník Washington Post je vrcholem. Dokazuje, že buď jsou pisatelé naprostí ignoranti, nebo jsou totálně zkorumpovaní a současně předpokládají, že i jejich čtenáři jsou idioti. Pokud by ruské vojenské jednotky byly na Východní Ukrajině v akci, pak by situace vypadala tak, jak ji popsali Alexander Zacharčenko a Dmitrij Orlov (viz tento článek ). Ukrajina by již neexistovala a byla by opět součástí Ruska tak, jak tomu bylo o pár století dříve, než se Washington pokusil využít kolapsu SSSR k tomu, aby Ukrajinu odtrhl od Ruska.

Před námi stojí otázka: Jak dlouho potrvá trpělivost Ruska s obrovskými lhaním a provokacemi ze Západu? Bez ohledu na to, jak je Rusko zdrženlivé, je osočováno z nejhoršího. Rusko ovšem může to nejhorší následně způsobit.

Kdy se ruská vláda rozhodne, že vzhledem k prolhanosti Washingtonu a jeho evropských loutek a zkorumpovaných západních medií nemá ruská snaha řešit situaci diplomaticky a bez provokací smysl? Pokud je stále Rusko osočováno, že podniklo invazi na Ukrajinu, kdy se ruská vláda rozhodne, že pokud se západní propaganda tak usnesla a uvalila na Rusko sankce a hodlá zřizovat kolem hranic Ruska nové vojenské základny, může tedy Rusko pokročit a problému, před který je Washington svým postupem na Ukrajině postavil, se jednou provždy zbavit.

Pokud se Rusko rozhodne, že Ukrajina v rukou Washingtonu je příliš velkou strategickou hrozbou a je nutno opět Ukrajinu začlenit do Ruska, kde po staletí bylo, není zde nic, co by proti tomu NATO mohlo udělat. Jakákoliv síla, kterou by do války mohlo NATO vyslat, nestačí na vítězství. Německé obyvatelstvo, které si pamatuje důsledky války s Ruskem, by svrhlo svou vládu a NATO i EU by se zhroutilo, pokud by Německo opustilo plány Washingtonu, které jdou na úkor Evropy.

Pokud se tak stane, bude nadále mír. Ale do té doby ne.

Ti, kteří se zajímají o to, jak funguje země lží, si připomenou, že loutková vláda Washingtonu v Kyjevě připisuje porážku svých vojenských sil u Doněcku přítomnosti ruské armády. To je propaganda, která pochází ze Západní Ukrajiny k západním prostitutům, což je sbírka novinářských prostitutek, které tlumočí jakoukoliv propagandu bez ověření. Ovšem Kyjev má jinou písničku pro IMF. Kyjev nemůže obdržet od IMF peníze, kterými by zaplatil úvěry ze Západu, pokud by Ukrajina válčila. Proto Ukrajina říká IMF něco jiného. Rusko Ukrajinu nenapadlo. (viz The Saker)

Západní media ale nemají o fakta zájem, Jen o lži.

Washington Post, New York Times, CNN, Fox “News,” Die Welt, francouzský i britský tisk – ti všichni orodují: „Washingtone, pošli nám další senzační lži, které bychom mohli vytrubovat do světa. Na válce a lidech nám nezáleží, jen když budeme finančně stabilní.“

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: outsidermedia.cz