Podle nedávno zveřejněných dokumentů vědci z Centra pro kontrolu nemocí a prevenci neboli CDC (Centers for Disease Control and Prevention) zfalšovali údaje sahající až do roku 2002, které měly ukázat možnou spojitost mezi MMR vakcínou a autismem. Webové stránky Natural News zveřejnily email poslaný informátorem ze CDC Williamam Thompson těmto příjemcům: Melinda Wharton, Walt Orenstein, Kim Lane, Kevin M. Malone, Beverly Dozier, Robert Chen, David Shay, Coleen Boyle a Roger Bernier. Předmětem emailu bylo CDC Oddělení pro právní šetření, které si vyžádalo hromadu dokumentů o MMR, thimerosalu a autismu.


Dr.Thompson si byl plně vědom zvýšeného rizika výskytu autismu po MMR vakcíně již v roce 2002. Usvědčujícím důkazem v Thompsonově dopise je přiznání, že CDC vědci a ředitelé se rozhodují, jaké dokumenty oddělení vydají a jaké ne.

„Chci Vás upozornit na možné právní problémy pojící se s dokumenty, které bychom potažmo poskytli pro tuto studii,“ napsal Thompson do jeho email 18.října 2002 ve 4:43 ráno.

Ve stejný den CDC úmyslně zadržela dokumenty vymáhané členy Kongresu. Raději než aby odhalila tzv. „vědu“ aplikovanou ve svých vakcínách, CDC pálí všechny důkazy a lže jak Kongresu, tak i americké veřejnosti. Dr.Thompson si najímá téhož roku soukromého advokáta.

„Nemyslím si, že by někdo porušil zákon,“ říká Thompson, „ale byl jsem opravdu znepokojen, když se Dr.Boyle, spoluautor našich dokumentů ohledně MMR a autismu, se musel zpovídat před komisí kongresmana Dana Burtona.

Dr.Thompson nakonec uzavírá: „Najmu si svého vlastního obhájce a vážně zvažuji, že se zřeknu autorství na vypracovaném rukopisu.“

O 12 let později se Dr.Thompson přiznává k vědeckému podvodu u CDC. Spojitost mezi MMR a autismem byla utajována po 12 let a vědci, kteří se na této kamufláži podíleli, byli odměněni americkým Ministerstvem zdravotnictví.

Po celých 12 letech se Dr.Thompson rozhodl očistit své svědomí a přiznat se k podvodu. Nyní říká:

„Můj bože, nevěřím, že jsme udělali to, co jsme udělali, ale udělali. Je to všechno tady. Je to nejhorší, k čemu jsem se během své kariéry snížil. Stydím se, když vidím rodiny s postiženými dětmi, protože jsem součástí zavinění jejich problémů.“

Bohužel je i nadále spojitost mezi MMR a autismem „ tutlána“ mainstreamovými médii.