Povinné očkování je už dávno požadavkem ke službě v amerických ozbrojených silách a je dobře zadokumentováno, že mnoho z těchto vakcín podávaných během těch let sloužícím bylo experimentální povahy, což znamenalo, že obsahují netestované doplňky a jiná pochybná aditiva. Nedávno ale naši pozornost upoutalo to, že se teď do některých vakcín proti chřipce přidává vysoce toxický doplněk vakcíny skvalen (MF59), který se poprvé dával sloužícím během První války v Zálivu a později byl spojován s příčinou syndromu války v zálivu.


V roce 2010 na shromáždění Americké demonstrace za lidská práva v Chicagu registrovaný zdravotník a penzionovaný kapitán Letectva Richard Rovet posluchačstvo, které ho poslouchalo, varoval před nebezpečím skvalenu (MF59)   před škodami a horory, jichž byl svědkem z první ruky za dob své služby. Ten experimentální doplňkový olej ve vodě, který od roku 1999 nutili sloužícím přes povinnou vakcínu proti antraxu, způsobil mnoha kamarádům kapitána Roveta těžké utrpení a trvalé vedlejší účinky. Jeden z nejbližších přátel kapitána Roveta byl ve skutečnosti v důsledku podání skvalenu (MF59)  zabit.

„V posledních 64 letech Ozbrojené síly Spojených států a další agentury uvnitř naší vlády našich sloužících mužů a žen využívaly jako pokusné objekty, často utajeně a bez informovaného souhlasu,“ vysvětloval kapitán Rovet. „V prosinci 1994 uvolnil Senát Spojených států zprávu nazvanou ‚Je vojenský výzkum nebezpečný pro zdraví veteránů? Poučení za půl století‘ …, která nastínila neetické využívání sloužících mužů a žen jako testovacích subjektů, jako pokusných morčat.“

Poté, co vysvětlil, že  skvalen (MF59)  byl podle přiznání experimentální, kapitán Rovet přistoupil k vysvětlování, jak americká vláda vědomě ignorovala veškeré dokumentární důkazy ukazující, že vakcína proti antraxu a zvláště skvalen (MF59)  byly přímo odpovědné za rozpoutání epidemie syndromu Války v Zálivu, po kterém zůstaly stovky sloužících vážně poškozených či mrtvých. Nejen to, ale americké ministerstvo obrany ve skutečnosti nařídilo, aby jak vakcína antraxu, tak s tím spojená vakcína proti botulismu, které obě obsahovaly experimentální skvalen (MF59)   nebyly uváděný do zdravotních záznamů vojáků – byly místo toho genericky identifikovány jako „Vac A“ a „Vac B“, aby se skryla jejich identita.

„Zhruba každý čtvrtý z 697 000 veteránů, mých bratrů a sester, kteří sloužili v první Válce v Zálivu, bylo postiženo nemocí Války v Zálivu … a studie za studií ukazují na vysokou míru onemocnění u očkovaných veteránů z Války v Zálivu. To je fakt,“ dodal kapitán Rovet. „Členům ozbrojených sil lze nařídit, aby si brali léky a vakcíny i proti jejich vůli, nebo by byli uvězněni a vyloučeni z ozbrojených sil se záznamem v trestním rejstříku po zbytek života spolu s pachateli znásilnění.“

 

Nyní využívá MF59 Novartis do dávek proti chřipce Fluad, u pokusných vakcín proti prasečí a ptačí chřipce

Kapitán Rovet těsně před tím, než mu vyhrkly slzy při vzpomínkách na hrůzy, jichž byl svědkem v důsledku tohoto spiknutí s pokusným očkováním, tak naléhal na zúčastněné na shromáždění, aby si dali pozor na skvalen (MF59)  jelikož věřil, že někdy brzy se bude přidávat i do civilních vakcín. A aby to bylo dost jisté, tak už ve Švýcarsku sídlící lékový gigant Novartis přiznává, že v současnosti už skvalen (MF59) používá ve své vakcíně proti chřipce Fluad, které se využívá v Itálii, a také i pandemické vakcíny proti chřipce Aflunov, která je v současnosti ve vývoji. Na dokument od Novartis, v němž přiznávají používání skvalenu (MF59) se můžete podívat ZDE.

Je důležité, aby si veřejnost uvědomila jakou skutečnou historii skvalen (MF59) má a průběh toho, jak způsoboval vážná poškození a smrt. Novartis zjevně bezpečnostní záznam tohoto aditiva musel nějak vyčistit a média mainstreamu se ještě budou muset touto velice závažnou záležitostí zabývat. Věda však mluví za sebe.

„Ti lidé, kteří bojovali ve Válce v Zálivu spolu s námi, a nedostali vakcínu proti antraxu, neměli žádný výskyt nemoci z Války v Zálivu,“ uzavřel kapitán Rovet.

Na celý proslov kapitána Roveta se můžete podívat níže: