Veteránka vojenského letectva Kristen Meghan tvrdí, že má k dispozici zasvěcené informace o nebezpečných látkách, jako jsou oxid hlinitý, barium a stroncium, které byly dováženy na jednu vojenskou základnu – stejné chemikálie a kovy, které už mnoho let nacházejí lidé zkoumající  tzv. „chemtrails“ v testovacích vzorcích. Když jsem v roce 2006 viděla dokument Terrorstorm, rozhodla jsem se, že začnu šířit pravdu a zpochybňovat status quo. Jsem nekonformní člověk a jsem přesvědčena, že lidé by se měli vzdělávat.


Strávila jsem 9 let v aktivní službě a z první ruky vím, jak přehnaně regulační a sporné kroky naše vláda podniká. Poté, co jsem tyto informace vynesla, odešla jsem z armády se ctí a silnější než kdy předtím. Jsem přesvědčena, že jsem toho vykonala pro svou zemi víc během dvou let, kdy jsem bránila naše svobody, než za téměř 10 let, kdy jsem sloužila armádě.

Zabývám se také průmyslovou hygienou a ochranou životního prostředí. Tato zkušenost a odborná způsobilost zesilují mé znechucení nejen z Agentury pro ochranu životního prostředí (EPA), ale i z Úřadu bezpečnosti dopravy (TSA). Nehodlám zastírat pravdu, nejsem tady proto, abych vás držela za ruku, takže sundejte růžové brýle, řeknu vám pravdu.