George Soros zrušil navrženou „humanitární návštěvu“ Filipín poté, co jej prezident Duterte varoval: „Na těchto ostrovech je na tvoji hlavu odměna.“ Soros je silným kandidátem na nejnepopulárnějšího člověka jihovýchodní Asie, kde je všeobecně obviňován z vyvolání krachu Thajské a Malajské ekonomiky v roce 1997 a ze spuštění Asijské finanční krize pomocí svých surových měnových spekulací.

To prezident Duterte tomuto globalistickému finančníkovi nezapomněl. Tento muž přezdívaný Filipínci „Duterte Harry“ vidí rovněž do karet Sorosovy agendy , rozděl a panuj, a do mediálních manipulací jeho značky.

Filipínská Sněmovna reprezentantů minulý týden schválila návrh na obnovu trestu smrti a prezident využil této příležitosti, aby vyslal varovný výstřel k Georgi Sorosovi: „V pekle pro tebe mají speciální místo, ty idiote. Polož jednu nohu na tuhle zemi a mou povinností bude tě tam přímo poslat.“

Duterte a Soros jsou do sebe zakousnuti ve válce slov už roky, když filipínský prezident Sorose obviňoval z destabilizace asijských demokracií a z financování útočných článků v médiích proti němu a jeho zemi v mediálních kanálech celého světa.

Kritici po celém světě včetně USA a Sorosovy domoviny Maďarska říkají, že tento liberální miliardář zaštiťující se „humanismem“ přitom vyvolává chaos a manipulace na politické scéně.

Duterte zaútočil i na Human Righsts Watch, o nichž řekl, že na něj útočí, aby si vysloužili 100 milionů $ za 10 letý grant od globalisty George Sorose, který jim slíbil před šesti lety.

„Ti Human Rights Watchové z New Yorku, co patří Sorosovi. Soros je financoval. Byl to on. Je to jeho grant,“ dodal.

„Mají z něj peníze. Budou fakt útočit, aby si je zasloužili. Ti si mě vybrali… tepou do mě. To je ale fajn, každý den jsou o mně novinové úvodníky. Tohle spolknu.“

Pomlouvačné články korporátních médií možná ovlivnily mezinárodní veřejné míněn o Dutertem, ale v jeho vlastní zemi je oslavován. Chlubí se ohromnou 83% mírou schvalování obyvatelstvem v celé zemi.

Prezident Duterte se dostal k moci kampaní pod vlajkou velké změny, ale na rozdíl od Západních politiků, kteří mažou med kolem huby ohledně změny, než se pak na své příznivce vykašlou, filipínský prezident své sliby dodržel.

Duterte během volební kampaně na lid naléhal, aby jej zabili, jestli se mu nepodaří vyřešit zločinnost a korupci v této zemi během prvních šesti měsíců své funkce.

Během jednoho roku své funkce své sliby splnil. Teď je nejproslulejší tím, že prezidenta Obamu nazval „zkurvysynem“ na regionálním summitu loni v Laosu. Nejvíce Sorosem ovlivněnou mezinárodní komunitu Duterte Harry pobuřuje tím, jak střílí od boku a čistí svoji zemi.

Jak se Dutertemu podařilo přežít to, že jde po bohatých a mocných, zavádí zákon a pořádek a postupuje proti globalistické agendě chaosu a zkázy?

Korporátní média nad ním nemají žádnou moc. George Soros a ti zkorumpovaní oligarchové nemohou použít mainstreamových médií k jeho zničení, protože lidé těm médiím už nevěří.

Lid Dutertemu věří, protože na rozdíl od generací politiků před ním on opravdu dělá, co říká. Jeho antiglobalistické politiky rozzuřily ty u moci na Západě, kteří proti němu vedou válku skrze své propagandistické mediální kanály.

Avšak jeho politiky zlepšily životy filipínských občanů, kteří desítky let trpěli pod chaotickými, nezákonnými zkorumpovanými režimy v zemi.

Komu bychom se měli rozhodnout věřit – té globální kabale nebo jeho vlastnímu lidu?