Liberální média podle globalistického směrného plánu potlačují zprávy o tom, jak je nadace Open Society Foundation George Sorose po celé Evropě zakazována.  Evropané po milionech povstávají proti Georgi Sorosovi a jeho nadacím Open Society, zatímco vlády tohoto kontinentu se souběžně pouští do razií na organizace pod záštitou globalistického vlivu tohoto liberálního miliardáře.


V Maďarsku, kde toto hnutí dosáhlo bodu varu, příznivci ministerského předsedy Viktora Orbána Open Society Foundation George Sorose démonizují a tuto skupinu obviňují, že chce Evropu zaplavit muslimskými uprchlíky spolu s transformací křesťanských národů na multikulturní žumpy levičáckého globalismu. 

Tento týden mezinárodní šéf-mluvčí ministerského předsedy Orbána Zoltán Kovacs popsal tuto organizaci jako zaplněnou „cizími agenty financovanými zahraničními penězi.“ 

Také bývalý ministerský předseda Makedonie Nikola Grujevskij volal po „de-Sorosizaci“ společnosti, když liberály označoval za „nositele Sorosovy značky“ a v lednu rozdmýchal populární hnutí „Stop operaci Soros“. 

Vůdce polské vládnoucí strany Jaroslaw Kaczynski asi trefil hřebíček na hlavičku, když vysvětloval, že Sorosem financované skupiny chtějí „společnosti bez identity“. Ten podporuje právě vznikající snahy Open Society Foundation zregulovat a vyhnat ji ze země. 

V Rumunsku, kde v posledních týdnech ulice zaplavily stovky tisíc protestujících proti korupci, z toho vůdce vládnoucí strany obvinil „zlo financované“ panem Sorosem a slíbil, že ho porazí. 





Loading...